Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anmisiek

dlaczego jest niezdecydowany?

Polecane posty

Gość anmisiek

byłam przez 9 miesięcy w związku,który rozpadł się już rok temu.Ale cały czas miałam kontakt ze swoim eks.To on ze mną zerwał.Teraz cały czas mi mówi,że nie jestem mu obojętna,ale nie wie,czego chce.w chwilach,gdy jesteśmy koło siebie,sam zaczyna dązyć do bliskości,pocałunków.mówi,że chce mnie pokochać.ale czy jest sens czekać?tym bardziej,że kiedy jesteśmy w towarzystwie innych dziewczyn,czuje,jakbym była mu obojętna.dlaczego nie chce się zdecydować?

Gość i my mamy o tym wiedziec

Gość paskudny
daj sobie z nim spokój, to cipa nie facet, a chyba nie chcesz marnować czasu z cipowatym osobnikiem? wierz mi ja zmarnowałam pól roku i niestety teraz mam mieszane uczucia :o

Gość skorpion535
I Ty jeszcze piszesz, ze nie wiesz o co mu kaman? jasne. chce Cie przeleciec i tyle. :O chce zebys dala sie omotwac, on w tym czasie bedzie Cie pierdolil, a Ty bedziesz myslala, ze to z uczucia. chce mu sie szpary, konkretnie Twojej, albo z braku laku, albo z kaprysu, albo bo fajna dupa jestes. zadne uczucie. facet chuj i tyle. radze go olac. bedzie mowil, ze sie zastanawia nad wszystkim , ze nie moze przestac o Tobie myslec, ze chcialby zebyscie byli znow razem, ALE costam ;] nie wierz mu. on chce twojej dupy. przykre, ale prawidzwe:)

Gość anmisiek
a może on na prawdę chce mnie pokochać,ale nie wie,jak sie do tego zabrać/myśle,że gdyby chodziło o sex,to jużbyśmy to robili

Gość Magrat
Możliwe, że chce się z Toba przespać, a jeszcze tego nie robił i to go stopuje. Najlepiej nie rób nic, tylko go poobserwuj i zobacz, co zrobi. Dziwnie się zachowuje i to powinno dać Ci do myślenia.

Gość anmisiek
czyli najlepszym wyjściem jest zerwanie kontaktu?

Gość anmisiek
a co do sexu,to zdaje mi się,że to jest problemem.On chyba boi się ograniczeń z jedną partnerką,bo wiem,że sypiał prędzej z kobietami

Gość hh
h