Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_dabrowska

dobry krem na zmarszczki pod oczami - polećcie coś!!!

Polecane posty

Gość karinka_dabrowska

jaki waszym zdaniem jest najlepszy krem na zmarszczki pod oczy dla 30ki???tak do 100,-

Gość karinka_dabrowska
dzięki :(

Gość karinka_dabrowska
dzięki :) - a ile to cudo mniejwiecej kosztuje?

dostałam na prezent, ale taki kremik coś ok. 50 zeta, polecam również krem do cery suchej. Naprawdę coś wspaniałego! Tylko musiałabym zobaczyć w chałupie jaki mam dokładnie, choć przypuszczam że inne kremy pod oczy również sa tej samej jakości (mam cały czas na myśli Dermikę). Bardzo wydajne

Gość karinka_dabrowska
spróbuje na pewno :) bo jestem przerażona co mi sie pod oczami zrobiło :( w zeszłym roku nic a w tym skonczyłam 30 i masakra

karinka, spróbuj, może Tobie aqrat tez spasuje :-) mają szeroką game produktów więc na pewno znajdziesz coś dla swojego rodzaju skóry. Ja mam problemy z cerą (jest za sucha) i to jest pierwsza marka która u mnie się sprawdziła i sprawdza dalej :-) zaczęłam ten krem pod oczy stosować dokładnie 10-go maja ;-) i widzę efekty :-)

Gość karinka_dabrowska
no mam nadzieje ze mi pomoze :) dzięki wielkie :)

Gość Weronika1
Hej dziewczyny!. Ja od pewnego czasu uzywam kosmetyków Dr.Nona(minerały z Morza Martwego),są super.Był moment ze nawet te z literkami AA nie mogłam uzywać,bo oczy mi łzawiły ,a buzia i tak była sucha i jak u starej baby.Teraz mam balsam do ciala i balsam pod oczy i jest super.(zastepuja mi wszystkie kremy).Natrafiłam na stronke www.zdrowieicialo.eu i jestem w klubie(kupuje taniej).A balsam pod oczy nie tylko niweluje zmarszczki ,o działaniu mozna tam poczytać.Byłam na pokazie tych kosmetyków-jakbyście miały mozliwość to zachęcam-warto.