Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iduś

Hodowla kwiatka

Polecane posty

Ja podlewam codziennie i daje mu środek na przędziorka bo go dopadło coś na balkonie... Nawoziłabym też ale nie mam już funduszy... I chcę tego klosza spróbować :)

Gość Anulciaaaaaaaaaa
a skad ja mam znac numer mojeje szczepki???

Gość Anulciaaaaaaaaaa
zadnego maila nie dostaalam

A nie logowałaś się sama ? Czy z zaproszenia ?

Gość Anulciaaaaaaaaaa
sama

No to powinnaś dostać maila od nestle, że właśnie się zalogowałaś a numer Twojej szczepki to.....

Gość SushiBar
zasile moze go?czy jeszcze nie?

Gość SushiBar
no kase mam,40F a nawóz sztuczny to 30F

Gość Anulciaaaaaaaaaa
kurcze no denerwuje mnie to..bo caly czas cos jest nie tak....zalozylam sobie nowe konto wzielam wpisalam ten kod od ciebie i odpowiedzilam na testowe pytanie to razem powinnam miec85 tych punktow a mam 60??:[

50 dostajesz na starcie, za quiz jest 10, więc nie wiem.. ale powiem Ci że ja też nie dostałam pkt że się zalogowałaś na moją szczepkę... :) Mnie tez to trochę wkurza bo moje zaproszenia nie dochodzą do znajomych, wyrzuca mi je z powrotem na mojego maila... :/

Iduś a nie weisz przypadkiem gdzie jest ta deszczówka, którą można podlać bezpłatnie?

Nie wiem ale moze jak wystawisz kwiatka na dwór jak pada ?? :)

Gość SushiBar
na razie wzrost 0 mam nadzieje ze jutro cos podrosnie :) przestawiłam go w inne miejsce.

Bo to nastepnego dnia dopiero się dowiadujemy jakie skutki dla wzrostu rosliny miały nasze zabiegi :D Ja mam nadzieje, że przędziorem zniknie z mojej roślinki....

Gość SushiBar
hey,mam pytanie,czy porada dnia ma cos wspólnego z moja roślinką??gdyz porada dnia na dzis brzmi "Dziadek zawsze powtarzał że trzeba oszczędzać, a ja nigdy nie wiedziałam po co. Dziś moją roślinkę zaatakowały mszyce a mi brakuje 10 floronesów na środki ochrony roślin. " wiec nie wiem czy to dotyczny mojej roslinki czy tak ogólnie... od wczoraj urosła do 15 :) a jak wasze sie sprawuja?

Iduś a jak te przędziorki wyglądają? Łażą po kwiatku jakieś robale czy co?

Gość SushiBar
a mojemu cos pożółkły listki :O dałam mu nawóz i podlałam zobaczymy...

Gość SushiBar
jakies robactwo zaatakowało mojegokwiatka :O łaziły mi takie robalki po ekranie heheh dałam srodek przeciw robalom za 70F i juz nie mam kasy dzis by go podlać... mam nadzieje ze to zniknie... kurde,wczoraj cos mi pożółkł a dzis te robale...:( jak wasze sie rozwijają??

A jak listki pożółkły to może za dużo wody..

Gość SushiBar
hmm moze masz racje,podlewam go codziennie ale to chyba rzeczywiscie za duzo a robalki takie czarne,jak sie zalogowałam to mi chodziły takie po ekranie czyli są na kwiatku... dzis nie podlałam tylko dałam ten srodek na robaki za 70f

Nio ja niestety wczoraj się pokusiłam o nawóz i dziś nie ma wystarczającej ilości środków... Jakby mnie ktoś chciał wspomóc to jak będzie się logował pierwszy raz niech wpisze mój numer szczepki: C468A069-8B70-464F-B179-561E26F97265

A to dziadostwo chyba wszyscy mają... W końcu porada dnia mówi że w piatek 13 wszystko się może zdarzyć...

Gość SushiBar
hey,jak roslinki?? mam pytanko,chciałabym go ponaświetlać i nie wiem jak to zrobic??!! daje w tabelce na naswietlanie i nic sie nie dzieje,a mam dosc kasy jak to zrobic?