Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iduś

Hodowla kwiatka

Polecane posty

Witam ! Chciałabym opowiedzieć Wam o nowym konkursie na nestle.pl Mianowicie hoduje się tam kwiatka nieznanego gatunku i mozna wygrać bardzo ciekawe nagrody np aparat cyfrowy olympus albo 3000 zł na wakacje :) Można tam wejść i zalogować się samemu, ale można też dostać zaproszenie dzięki, któremu Wy dostaniecie więcej środków na opiekę roślinką i ja również :) Jakby ktoś chciał takie zaproszenie to piszcie maile to wyślę :)

Różnie można to określić, bardziej się go hoduje, uprawiac to można rolę (zboże itp.) ;)

Gość podaj więcej szczegółó
:D

Nie wiem co dokładnie chciałbyś/chciałabyś wiedzieć :) Ogólnie wygląda to jak gra w Simsy, codziennie trzeba się logować i dbać o kwiatka użyając dostępnych środkuw np. nawozu, nowych doniczek, naświetlanie za które płaci się Florensenami (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę;) ), można go przestawiać na balkon, w różne miejsca w domu, puszczać mu muzykę i różne takie dziwne rzeczy... Fajna zabawa :)

p;oczytałam na www.nestle.pl i jestem dość zainteresowana :)

Rozumiem że hodujemy kwiatka wirtualnie? Właśnie podaj więcej szczegółów :) Np ile czasu dziennie trzeba temu poświęcić. Jak chcesz wyślij mi zaproszenie

Chwilkę :) Zadajcie jakieś pytania jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć, wyżej napisałam troszkę o tym :)

moje gg to 4144172 za ok godzinkę będę w domu to możemy pogadać :)

Kicikicikici wysłałam zaproszenie :) Oczywiście hodowla jest wirtualna, mamy do wyboru 3 szczepki, jedna z nich jest podobna do kaktusa :) Wpisujecie kod szczepki, który otrzymaliście odemnie w zaproszeniu albo który otrzymaliście po samodzielnym zalogowaniu się, wybiertacie szczepkę i hodujecie :D

Chciałby ktoś jeszcze zaproszenie albo jakies wiadomości na temat konkursu ?:)

A jak się ta hodowla nie powiedzie to się nic nie dzieje? I czy tego kwiatka ktoś widzi czy tylko ja mam do niego dostęp?

Jak się nie powiedzie to kwiatek, że tak powiem padoch.. ;) Ale można zawsze zacząć nową hodowlę.. Kwiatka nikt nie widzi, ale jest lista na której znajduja się kwiatki które mają najwyższy stopień rozwoju, jest tam napisane ile ten stopień wynosi i czyj to kwiatek :)

jeśli możesz to napisz na moje gg 4144172, wtedy podam Ci mój adres mejlowy :D

Gość IC
wyślij mi to zaproszenie, sprobuje sobie :) bill6@o2.pl

Napisałam na gg więc sprawdź później czy doszło :)

Iduś a ten kwiatek tylko rośnie jak jest się zalogowanym czy jak się wyloguje to też rośnie?

Jak się nie jest zalogowanym też rośnie :) Ale to następonego dnia dowiadujesz się, że urósł :)

Gość SushiBar
hey,ja sie juz zarejestrowałam i co teraz?? mam cos robic czy na razie nic?? gdzie są jakieś opcje typu-podlewanie,nawozenie??

Gość Anulciaaaaaaaaaa
ja chce zaproszenie:) mollygo@interia.pl