Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALKa17

Kolczyk Pępku

Polecane posty

Gość ALKa17

hej Laski:-) Mam pytanie przebiłam sobie nie dawno pepek i nie wiem kiedy moge isc do solarium moge isc teraz?? czy musze poczekac jakis czas jeszcze??? pozdrawiam:*:*:*

Gość lalata
już nigdy nie będziesz mogła iść na solarium, serio Oo

po co Ci kolczyk w ppku, przeciez to oblesne, bleee... :P

Gość lalata
tak w ogole to przez kolczyk w pępku można umrzeć, chciałam powiedzieć. Oo. Poza tym to juz nie modne xD

Gość lalata
i jeszcze do tego to brzydko wygląda i potem śmierdzi ci z pępka ^^ ;***

Gość LuKeJtA *
Mi się wydaje że pępek jest bardzo ładny i sexowny ;) Faceci na to lecą :) Ale nie wiem jak odpowiedziec Ci na to pytanie..bo sama chce sobie zrobić kolczyk w pępku...i ma mi go przebijać kumpela i niewiem czy to dobry pomysł...co o tym sądzicie..?

Gość Monia**
kolczyk przebijałam 5 dni temu i dokładnie pamiętam co mi kosmetyczka powiedziała; mówiła ze na solarium jak narazie niemam chodzić.. trzeba z tym trochę czasu poczekać ;/ no chyba że naprawde na tym ci zależy to mozesz ale tylko wtedy gdy przykryjesz sobie ten pępek przed lampami.. ;) a tym którym niepodobają sie kolczyki w pepku to niech niepiszą takich bezsensownych komentarzy na ten temat!! kazdy ma swój gust.. i chiałam wam powiedizeć że kolczyki są teraz modne..i to bardzo.. w gazetach piszą o tym i to dużo ;) i nie żałuje ,że sobie przebiłam! hahaha! i napewno od tego nie umrzesz..o to nie musisz się martwić ;) ;) serdecznie pzdr! ;*

Gość Monia**
LUKEJTA... nie radze ci przekuwać pępka u kumpeli, która nie ma o tym pojecia!!! lepiej iść do specjalisty ktory sie na tym zna... uwierz mi! jeszcze dojdzie do jakiegoś zakarzenia i dopiero bedziesz miała ;/ pzdr:*** ;) ;p

Gość Monia**
śmierdzi z pępka??!! buhahha... chyba w to nie uwierzyłyście?? ;) ;P

ja też miałam kolczyka.... ale zgubiłam zakrętkę, nie kupowałam nowego i po pewnym czasie pępek mi zarósł zastanawiałam się czy nie przebić ponownie ale odechciało mi się;P a i radzę to jednak robić u kosmetyczki

Gość justynka696
lalata.. żal mi cie ;p

Gość Edaaaa
nie słuchaj tych bredni ;/ Pewnie ze mozesz ich na solarium a czemu by nie ;) Kolczyk w pępku to fajna sprawa ja tez mam i jestem do niego przyzwyczajona :) ... jak cos bedziesz chciala jeszcze wiedziec to pisz na meila edyta253@tlen.pl

Gość xnellyx
ej ale jak teraz bedzie rok szkolny to jak nie bende mogła cwiczyc na w-f ?

Pewnie ze bedziesz mogla cwiczyc a czemu by nie;] ja mam kolczyk od jakis dwoch lat;] co prawda nie chodze na SOLArium ale zawsze cwiczylam na wfie ;)

Gość heloooooooooooł
niestety nie każdy czyta bravo girl to skąd ma wiedzieć to supertrendi jest :o dawno temu było modne. jak się w piaskownicy bawiłyście zapewne..

mi sie wydaje, ze kazdy robi co chce. jesli sie komus podoba kolczyk w pepku i chce sobie go zrobic to niech robi. A nie od razu jest krytykowany bo jest to teraz nie modne;/

Gość Madziaaa123454321
a ja mam kolczyk w nosie i w języku i co? powiecie że zaraz umre? te laski co takie pierdoły gadają to są poprostu żałosne! "będzie ci pępek śmierdział" i co jeszcze? może jej sie tam jakies larwy zalęgną co?? żałosne puste lalki:/

Gość Saraa ; ))
hmm.... mysle ze osoby nie znajace sie na tym nie powinny sie tutaj wypowiadac bo dziwne rzeczy wypisuja hahaha oczywiscie bez urazyy ; )