Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adorcia23456

co byscie zrobily na moim miejscu??

Polecane posty

Gość posłałabym palanta na drzewo
a w przyszłości nie tylko na ciebie będzie wrzeszczał, ale równiez w ten sposób traktował wasz dzieci... Zostaw go i poszukaj kogoś, kto się zachowuje jak prawdziwy mężczyzna, który kocha i szanuje

ja w czwartek skończyłam 29 lat :( a od roku jestem z facetem, przy którym rozkwitam jak kwiat :) poprzednie związki, w które byłam zapatrzona tak jak TY, zniszczyłyby mnie całkowicie ale powiedziałam NIE i WYGRAŁAM i Tobie też tego życze

Gość z tego co mi wiadomo...
adorcia - wiec w czym problem? zakoncz ten chory zwiazek. przeciez to jest bez sensu tkwic w takim zwiazku.

Gość Ksiezniczka84
adorcia jak mozna popierac takiego kretyna ktory krzyczy na kobiete? widocznie jest jeszcze bardzo niedojrzaly

Gość adorcia23456
on jest taki jak moj ojciec... tez tylko by chcial zadzic i krzyczec.... slyszalam ze w podswiadomosci kobiety szukaja facetow jak nasi ojcowie.... obym takiego nie znalalza

Gość zostawilabym drania
masz niskie poczucie wartosci,atrakcyjny wyglad zewnetrzny nie ma na to wplywy,sa grubaski,szare myszki,ktore sa szczesliwe i pewne swojej wartosci,ty masz niskie poczucie wartosci bo boisz sie ze nikogo nie poznasz i tkwisz przy draniu,jesli nic z tym nie zrobisz to bedzie tylko gorzej i jeszcze-idziesz jak slepa owca za stadem-kolezanki maja kogos to ty tez musisz,bo co sie stanie jak bedziesz przez jakis czas singlem??katastrofa?

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Ktos Ci placi za to ze jestes z takim kims , czy myslisz ,ze przechodzac pieklo na ziemi po smierci tarfisz do nieba?! Jak mozesz byc z kims kto Cie nie szanuje?! Podnosi glos?! Patelni w domu nie masz , jak tak to wez i uzyj raz jak nalezy co? Dodaj mu srodka na rozwolnienie do zarcia i powiedz za zawsze tak bedziesz robic jak on bedzie podnosil glos ! :P Zaloze sie , ze nie mialby szybko odwagi podniesc glos... a jak tak , wystarczylyby Twoje slowa ( w towarzystwie) a mowil wam moj misiaczek jak ostatnio cieeezko chorowal ? :P

Gość no niestety
kopnac w dup....

Gość adorcia23456
hehehehe dobre

Gość z tego co mi wiadomo...
adorcia -gdy ja swojego zostawilam bylam 2 razy starsza od ciebie. nie gadaj glupot, ze nikogo nie znajdziesz ! znajdziesz! i bedziesz zadowolona z podjetej decyzji.

Gość adorciu no co ty jak mozesz
tak sie bac zyc bez tego goscia? potrafisz zyc bez niego i jestem pewna ze bedzie ci o wiele lepiej. jak brakuje ci znajomych bo kolezanki pozajmowane facetami to mozesz sie zawsze zapisac na jakies zajecia i poznac nowych ludzi. dziewczyno masz dopiero 22 lata i tyle mozliwosci przed toba! tylko uwierz w siebie. u mnie bylo kiedys tak ze bylam zwiazana z nieodpowiednim facetem i balam sie go zostawiac zupelnie jak ty. ale kiedys nie wytrzymalam i z nim zerwalam. przegial na maxa i cos we mnie peklo. i wiesz co bylam sama niecale 2 miesiace bo okazalo sie ze caly ten czas interesowal sie mna pewien chlopak ode mnie z roku tylko ze ja tego nie zauwazalam zbyt zajeta martwieniem sie poprzednim "zwiazkiem". masz 22 lata powinnas sie cieszyc zyciem a nie martwic jakims chlystkiem. pamietaj ze zycie stawia czasemw trudnych sytuacjach i musisz moc polegac na swoim partnerze. na przyklad byalabys w stanie z nim rodzic dziecko? bylabys pewna jego uczuc na tyle zeby pokazac sie mu w takim stanie? jesli nie to nie zawracaj sobie nim glowy!

Gość adorcia23456
a moze za duzo wymagam?? moze wszyscy faceci tacy sa?? moze tylko mam urojenia i mysle ze inny bedzie lepszy... a moze poprostu odczuwam potrzebe spubowania z innym... to moj pierwszy facet .. nigdy innego nie mialam...

Gość adorcia23456
jestem pewna ze nie chce z nim dziecka.... i nie chce slubu... ani nawet zareczyn... jego rodzice tez mi przeszkadzaja... mysla ze bede z nim chyba na zawsze... i to tez mnie wnerwia.. czuje sie jakbym byla zmuszona... wrrr presja spoleczna

Gość zostawilabym drania
adorcia ty masz spaczone myslenie,ze kazdy facet jest taki i za duzo wymagasz zrob dziewczyno cos ze sobą,poczytaj madre ksiazki"kobiety,ktore kochaja za bardzo" albo "koniec wspoluzaleznienia" nawet jesli go zostawisz,nastepny moze byc taki sam bo masz zadatki na ofiare a tacy dranie to wyczuwaja zadna szanujaca sie kobieta nie pozwoli na takie traktowania ratuj sie bo pewnego dnia obudzisz sie z reka w nocniku

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Lo raaany ! To dlaczego z nim jestes ? Rodzina Cie wkurza , on jest popierdolony , nie chcesz z nim rodziny ( to akurat madra decyzja!) jestes z nim , bo ??????? !!!!!!!!!!!!!

Gość adorciu no co ty jak mozesz
to na co czekasz? kopnij go w tylek. znajdziejsz lepszego faceta, sam cie znajdzie:) i nie wszyscy sa krzykaczami. moj tata jest, ale moj maz nie:)

Gość adorcia23456
juz sama nie wiem dlaczegoo... z przywiazania, ze strachu, z milosci ktora kiedys byla... przyznam wam sie ze nawet z nim nigdy nie mialam orgazmu...

to co Ty jeszcze przy nim robisz? jestes z nim z przywiazania? nawet w łózku nie jest dobry!!! tyle facetów jest na swiecie a Ty zwiazałas sie z najgorszym

Gość adorcia23456
hehehehe........stara sie w luzku... zalezy mu zeby mi bylo dobrze... ale od 2 lat ja udaje ze jest mi dobrze... tzn jest mi dobtrze ale nigdy w pelni... orgazmu nigdy nie mialam

stara sie po co? aby on miał super odlot! a Ty? czy Ty sie nie liczysz?

adorciu - przecież sama już odpowiedziałaś sobie na wszystkie pytania. Nie podoba ci się w nim nic, oprócz tego, że jest facetem. Daję ci słowo, że takich palantów jest wielu, ale są tez inni. Wystarczy się rozejrzeć. I daję też słowo, że NA PEWNO znajdziesz kogoś kto będzie myślał i czuł podobnie do ciebie. i to będzie właśnie ON. Bo ten nim nie jest. Więc przełam w końcu strach i zostaw go w diabły. I za nic nie pozwól mu wrócić, bo na pewno będzie chciał jak zobaczy, że odeszłaś naprawdę. A to że mieszkacie obok zupełnie nie ma tu znaczenia. Jego znajomi też, skoro uważają, że to normalne i nie interweniują jak widzą jak cię traktuje, to oznacza, że nie ma potrzeby z nimi nadal się kolegować. Na pewno znajdziesz kogoś na uczelni albo gdzieś indziej. Tylko nie rzucaj sie natychmiast w inny związek. Poznawaj ludzi i wybierz tego, który jest tego wart. Trzymaj się i życzę abyś podjęła właściwą decyzję. Taką, która będzie najlepsza dla CIEBIE a nie dla NIEGO

Gość adorcia23456
dzieki... postaram sie... dzieki jeszcze raz i zycze wszystkim samych zajefajnych zwiazkow a nie z palantmia.....

i jeszcze chciałam dodac, że tracisz na obecny, bezsensowny związek swoje najlepsze lata. Tego nikt ci nie zwróci... Więc chyba szkoda bezpowrotnie tracić czas na kogos takiego jak ten twoj krzykacz. Zyj chwila, baw się, nie pchaj w nowe związki, szukaj a na pewno znajdziesz. Pozdrawiam cieplutko

Gość Magrat
Jak ja mialam 22 latka to sie moja przygoda z mężczyznami dopiero zaczynała...co Ty taka sfrustrowana jesteś? Całe życie przed Tobą. Nie będzie ten, będzie inny, 10000 razy lepszy, zapewniam Cię. Echhhhhh, dziewczyny, więcej wiary w siebie!!! Jak facet źle traktuje to trzeba pogadać, powiedzieć, co nie pasuje, zobaczyć, czy weźmie to do siebie (jak kocha to będzie się starał), dać szansę, jak ją zmarnuje to fora ze dwora!!! Chłopów jest na pęczki na tym świecie!!! Trzymaj się cieplutko i życze odważnego kierowania swoim życiem. :)