Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ookjka

czy chodzenie nago w szatni na basenie jest niewłaściwe

Polecane posty

gdy chodziłam jeszcze do gimnazjum był obowiązkowy basen, żadna z dziewczyn nie pokazywała się nago. a gdy przyszła taka jedna pływaczka sie do nas przebierac i nie okazywała wstydu w byciu nago to zrobiła niezłą sensację. nie chciałabym zeby ktos mnie nago ogladał i zebym ja kogos musiała widzieć :P po prostu nie ...i tyle ;p

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
wg mnie nie powinno sie tam chodzic nago... mozna sie okryc recznikim, nie widze problemu. Nie kazdy lubi patrzec na golizne obcych ludzi,trzeba to uszanowac... koniec tematu;)

Gość a co__
chyba tylko polki myja sie po basenie w strojach..... kiedys zapytala mnie o to czeszka.....nic nie odpowiedzialem....

Gość Dziki ScurvySyn
A co jak laska ma wystające wary? takie tez biegaja nago po szatni?

Gość Dziki ScurvySyn
Odpowie mi ktos?

Gość zauwazcie
ze wypowiedzi ktore sa przeciw paradowaniu cipskiem sa dluzsze i sensowniejsze i uzasadnone niz te ktore sie kluca

Gość ichaniu
kazdy powinien miec do innych troche szacunku nie dla kazdego oscentacyjna nagosc jest smaczna a jak cos nie pasuje to na plaze nudystow wypier...... albo do burdelu ludzie przeciez to sa miejsca publiczne i trzezba umiec sie zachowac

Gość Dziki ScurvySyn
Ale czy te z wystajacymi warami tez moga tak sobie nago paradowac? Czy nie krepuje innych ogladanie tych anomali?

Gość ichaniu
nie przed wejsciem do szatni pisze zazwyczaj WEJSCIE DLA PAN Z WYSTAJACYM SROMEM TYLKO W KOSTIUMIE OKAZYWANE SUROWO ZABRONIONE!

Gość ichaniu
A ty taki glupi jestes czy tylko udajesz????

anomalii? :D a to ciekawe...

Gość Dziki ScurvySyn
Nie, ja sie serio zastanawiam. widzialem temat, gdzie sie zalily na swoje motyle. wiec zastanawiam sie,czy sa takie, ktore chodza nago po szatni

jak ktos ma odstajace uszy to tez nie powinien z domu wychodzic:D

Gość ichaniu
hmm ciekawe a cz sa takie co wychodza na ulice????iee te z wystajacymi siedza w domu bo im ie wolno. to tak jakbys spytal czy te z mniejszymi piersiami chodza topless

Gość Dziki ScurvySyn
No ale uszy widzisz codziennie. A pipki sie codziennie nie pokazuje. Niektore nawet nie sa swiadome, ze mozna miec wystajace wary i jak to zobacza, to sie moga glupio gapic.. Czy to nie byloby krepujące?

duzo dziewczyn takie ma, to naprawde nie jest anomalia:o nie wierze zektos w ogole zwrocilby na to uwage, chociaz w naszym kraju wsztstko jest mozliwe:D

Gość ichaniu
o boze ale ludzie chyba az tacy glupi nie sa kazde dziecko wie ze ludzie poszczegulni maja przerozna fizjonomie i nic w tym dziwnego jednej wisi a drugiej nie no...chyba ze e wargi mialaby do kolan.......co w tym dziwnego nie jej wina zee jest tak zbudowana

Gość Dziki ScurvySyn
No mi to nie przeszkadza :P Ale mialem kiedys dziewczyne ktora takie miala i sie ich wstydzila.. W sumie to miala jedna wieksza, druga normalna :P Nawet sex byl po ciemku..

Gość ichaniu
a fajfusy????pokazuje sie facet jak ma bardziej wiszace jaja??czy to nie anomalia???

Gość Dziki ScurvySyn
fajfus, hahaha :D w sumie tez racja ;p

Gość ichaniu
wiesz to tez zalezy jakie kto ma kompeksy...jedna piersi nie pokaze bo sie wstydzi a druga pipki........

nie wiem jak inni by na to zareagowali ale ja na pewno nie wgapialabym sie jak na niewiadomo co:D za innych nie odpowiadam:) sama tez bym sie nie krepowala, oczywiscie zalezy jeszcze na ile by wystawaly, jesli baaaaardzo to bym zrobila operacje dla wlasnej wygody i tyle:)

Gość Dziki ScurvySyn
Ehh, z kobietami :P wracam do robienia babki :D kobitka sama sobie z wszystkim nie poradzi. Wsolych! 🖐️

Gość o rany ludzie
w życiu nie chciałabym oglądać jakiegoś starego babsztyla nago. Jak byłam ostatnio na basenie, to najpierw prysznic, potem do szafki po rzeczy, i do kabiny (przebieralni). Każdy się w kabinie przebierał i nie było podziału na damskie, męskie. Chyba bym haftneła, gdybym zobaczyła jakiegoś nagusa.

Gość z marsa jestem
bryza---->" z marsa jestem skąd u Ciebie taki radykalizm?" No co Ty wydaje Ci sie ze to radykalizm:) po prostu nagosc dla mnie to intymnosc i już:) A poza tym to np lubie sie opalac nago nie cierpie sladow od stroju ale nie przyszloby mi do glowy na publicznej plazy sie rozlozyc:) Szanujmy sie wzajemnie, jak ktos kocha swoje cialo to nie kazdemu ono moze sie podobac i nie kazdy musi chciac na nie patrzec:) Wesołych Świąt wszystkim:P

Gość z marsa jestem
Musialbys sie wkrasc na balkon obok:P I musialabym o tym nie wiedziec:P

Gość z marsa jestem
No wiesz nie wiadomo czy jestem warta podgladania, bo w koncu na basenie sie szczelnie opatulam recznikiem, wiec moze kryje jakas mroczna tajemnice...? a mieszkam na 3 pietrze na ladniutkim osiedlu, powodzenia