Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie ale kicha

jak sie pozbyć brodawek płaskich z nosa? macie jakis sposób,sprawdzony lek??plis

Polecane posty

Gość no nie ale kicha

lekarz mi przepisał płyn przeciwtradzikowy zeby je wysuszyc ale nic:| próbowalam też jaskółcze ziele ale moze za krótko... wie ktoś ile trzeba go uzywac zeby poznac efekty... te brodawki są na nosie wiec nie moge uzyc jakiegos mocnego srodku jak brodacid na przykład. prosze napiszcie jak wy sobie z tym poradziłyscie. cholerny wirus

Gość ghsg
a bierzesz jednoczesnie cos doustnie? bo jezeli dzialasz tylko od zewnatrz to efekt moze bc marny

Gość no nie ale kicha
nie biore, kiepscy u nas są dermatolodzy, stac ich tylko na przepisanie płynu przeciwtrądzikowego, który złuszcza skóre a nie wysłyszy mi brodawki aż do korzenia :| a co doustnie mogłabym brac, chodzi Ci o antybiotyk czy witaminy?? juz z tym zyc nie moge, tak okropnie to wyglada

Gość ghsg
nie wiem dokladnie jak to sie nazywa ale to jest wlasnie lek ktory bierze sie jednoczesnie z brodacidem i innymi ! to jest wlasnie lek na wirusa (od wewnatrz) i on wspomaga leczenie zewnetrzne (znacznie oslabia brodawki) wiem, bo dzieciak mojej siostry mial i cos do smarowania i wlasnie doustnie i pozbl sie tego cholerstwa :)

Gość no nie ale kicha
prosze jak dasz rady mogłabys sie dowiedziec? błagam bo to juz mi sie rozsiewa ja sobie z tym nie poradze

Gość ghsg
ok. zadzwonie do siostry i zapytam :)

Gość bede wdzieczna
bede wdzieczna jak to zrobisz :) a brodacid podobno na ulotce pisze ze nie mozna na twarz i na brodawki płaskie. Kurcze ale fajnie ze sa tacy ludzie co bezinteresownie pomagają nieznajomym :D dzięki :D:D

Gość bede wdzieczna
bede tu zagladac i czekac na odpowiedz :D buzki :*

Gość ghsg
siostra mowi ze to sa jakies granulki - ona mu to rozpuszczala w wodzie ale mozna podobno pod jezyk :) to jest lek homeopatyczny nazywa sie Thuja-Dagomed 31

Gość ghsg
ale jaja cenzura :D bo zrobilam byka :D T.h. u. j. a. -Dagomed 31

Gość bede wdzieczna
hehe :D dzieki wielkie :D jestem Ci naprawde bardzo wdzieczna :D moze kiedys ja pomoge :D

Gość bede wdzieczna
hehe :D dzieki wielkie :D jestem Ci naprawde bardzo wdzieczna :D moze kiedys ja pomoge :D a własnie a na skóre nie zapytałas co stosował

Gość ghsg
nie ma za co :) uciekam popracowac a ty zwalczaj skutecznie !!!

Gość ghsg
wlasnie brodacid (ale on nie mial na twarzy) ale z innymi lekami tez homeopat tez wspolgra ! ty chyba msisz poszukac czegos lagodniejszego ale jak zadzialasz 2-stronnie to powinno byc ok. !

Gość bede wdzieczna
ok dzieki wielkie