Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Jak przestać myśleć o kiepskim świadectwie?

Polecane posty

Ciągle zadręczam się tym, że miałam kiepskie świadectwo 😠 To już jakaś obsesja, bo ten temat ciągle mi powraca do głowy, ciągle sobie o tym przypominam i myśle o tym. Ostatnio nawet zdarza mi się obudzić w środku nocy, i rozmyślać o tym, jak to źle, ze mam złe oceny na świadectwie przez pare godzin. wiecie może jak sie uwolnić od tej obsesji?

Gość buhahah
uwolnij sie od MW to uwolnisz swoj umysl :D

Gość ja mam pomysl
Zacznij sie moze skupiac na nauce zamiast przesiadywac na forum, to przestaniesz miec takie problemy 🖐️

Taaa, ja nie przesiaduje na forum dłuzej niz 15 minut dziennie, czasem dłużej, ale ogólnie nie mam czasu :P

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość zalej pizde

nie martw sie. wujek roman zalatwi ci amnestie i miejsce na studiach w wyszszej szkole komunicjaji spolecznej u papci tadeusza r. a potem robote w radiu albo \"naszym dzienniku\". ew. \"niedzieli\". do tego nie trzeba miec dobrych ocen. a tak powaznie to moze jestes w czyms lepsza i tego sie trzymaj. ja tez prymusem nie bylam, a dzisiaj jestem magistrem inzynierem, bylam rok na stypendium zagranicznym, znam 3 jezyki i mam kilka przywoitych ofert pracy. srednia na koniec liceum to jakies 3.8 :P

Gość Andriej za to ty po prostu
kazdy ma jakies obsesje, spojrz na to obiektywnie.... nie ma sie naprawde czym zadreczac