Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycoke

ludzie kupują ciuchy w lumpeksach a potem opychają je na allegro!

Polecane posty

opłacało im się robić ekshumację?to sukienka z platyny chyba? jeśli miałaby przesiąknąć czymkolwiek,to przede wszystkim zapachem,który faktycznie może być straszliwy. Ale jeśli nie samierdziała,to znaczy,że była wyczyszczona...i to solidnie,bo tego zapachu nie da się zbyt łatwo pozbyć. O ile w ogóle sie da... tak więc nawet jeśli było w materiale cos szkodliwego,to po tak gruntownym czyszczeniu raczej się nie ostało...

Czarna IwI W moim miescie tez ta historia byla opowiadana...i podobno bylo to blisko mojego miasta :P

Gość cherrycoke
u mnie tez:)

Moze ten trup jad pozostaje w materiale nawet mimo czyszczenia....

trupi jad ma nazwe-KADAWERYNA kto nie wierzy wcos takiego niech sobie wystuka w google i poczyta:)

zobaczcie co znalazlam w necie :P Pewna studentka (I roku) pojechała do małej miejscowości niedaleko Poznania na dyskoteke (niewiem co jej odbilo zeby jechac na impreze na wies) no i poznala \"fajnego chłopaka\" od słowa do słowa... bla bla doszło do pocałunku.. chłopak próbował ją zwabić do domku itd... podarowala sobie... kilka dni po tej imprezie dziewczyna dostała \"dziwnej wysypki na ciele\"... dłuugo sie z nią męczyła sądząc ze to zwykly trądzik... ale wkoncu zdecydowala sie isc do dermatologa.. ten popatrzal na nia z powaga i kazał(to byl rozkaz) zeby mu opowiedziala co robila przez ostatnie dwa tygodnie.. (dokladnie i ze szczególami) troche skrepowana delikwentka ulegla... i opowiedziala wszystko... na to lekarz zdiagnozował \"całowała sie pani z NEKROFILEM\" (że co kurwa?) (nekrofil-osoba współżyjaca z umarlakami) dermatolog oczywiscie kazal jej niezwlocznie udac sie na policje.. chlopaka zlapali... i jak mu wjechali na chate.. to w pokoju lezaly na łóżeczkach 3 nagie, martwe kobiety (nie chce wiedziec co ten koles robil tym trupom.. skoro ona zaraziła sie po jednym pocałunku )

to tak samo jak z weselem.poczytaj dalej: informacja o dziewczynie,ktoa zaraziła sie od tego neklofila trupim jadem...jest jak najbardziej prawdziwa...tyle,ze wydazyła sie w samym centrum POZNANIA...a nie na jakiejs wsi!! Nie w centrum Pozania, tylko pod Ostrowem i nie trzy tylko jedną martwą dziewczynę miał w domu. A u trzech wykrtyo zarażenie. BRRRR!!! dziwne bo ja ta historie slyszalam dzisiaj i osoba ktora mi ja opowiedziala powiedziala ze : 1) to bylo w warszawie 2)ta dziewczyna po calowaniu sie dostala tzw. \"tradziku trupiego\" ( a wlasnie czy cos takeigo istnieje?) 3)to byly dwie martwe dziewczyny tylko czemu media o tym nie pisaly??? a/ Ja tez dzisiaj uslyszalam te historie. opowiedziala mi kolezanka ze ta zarazona dziewczyna to niby jej kumpela, ze poznala chlopaka na dyskotece, zapraszal ja do domu a ona nie chciala isc, dostala wysypki poszla do dermatologa on nie wiedzial co i jak, pozniej na izbe przyjec i tam powiedzieli jej co to jest. Poszla na policje dala namiary na faceta i u niego w domu znalezli dwie dziewczyny. nie wiem co juz jest prawda :D kazdy ma swoja wersje:)

ja w kazdym razie,nie kupie NIGDY ubran w ciucholandzie :O kto wie,czy akurat w tej bluzce,ktora bym kupila,nie lezal jakis nieboszczyk pare dni czy tyg w trumnie,pod ziemia brrrrrr :O