Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycoke

ludzie kupują ciuchy w lumpeksach a potem opychają je na allegro!

Polecane posty

Gość cherrycoke

zauwazyłam jedną rzecz , na allegro powystawiane sa markowe ciuszki z lumpeksów, oczywiscie nie jest napisane ze pochodzą ze sklepu tzw.ciucholandu, tylko że sa uzywane. szkoda ze mało kto o tym wie i kupuje po zawyzonej cenie ciuszek , który mozna dostac w lumpeksie.

Gość tryku
ja wiem i kupuje bo nie mam kiedy chodzic po lumpeksach

Gość cherrycoke
no ale choćby napisali ze kupiona w ciuchlandzie to by nikt nie kupił!

Gość masz jakiś problem
nikt ci nie kazuje kupować tych ciuchów

umieją robić bizness;) ale powinni uprzedzić:) noszone przez kogoś a z lumpeksu to szalona różnica. Może to ciuch po nieboszczyku itp:O:) powinni uprzedzic

Gość każdy wie że to z zagranicy
przywiezione. Może nawet w ciuchlandzie nie było , tylko prosto z hurtowni. Jak widać to kupującym nie przeszkadza.

Gość cherrycoke
nie o to chodzi, tylko nie wiem czy ludzie nie zdają sobie z tego sprawy?

no i co z tego , że po nieboszczyku. Przecież w tym nie umarł. :)

Gość cherrycoke
noi dobrze, a powiedzcie mi, skąd w ciuchlandach takie metki ajk MaxMara, Zara, Simple, George, itp. czasami te ciuchy wyglądają tak, jakby w ogóle nie były prze nikogo noszone....

niekoniecznie z kontenerow... a nie slyszeliscie o przypadkach, gdzie Polacy za granica pracowali oddzielajac ciuchy ze smieci? jakas dziewczyna opowiadala o tym w jakims programie, mowila ze nawet szczury w tych smieciach siedzialy. ble:O

ja kiedys slyszalam ze jedna dziewczyny kupila suknie slubna w ciucholandzie i nie wiedziala ze w tej sukni byla pochowana dziewczyna(nie wiem jakim sposobem te dziewczyne-nieboszczke z nie rozebrano).i kiedyta przyszla panna mloda ja ubrala to umarla bo zabil ja trupi jad,ktory wydobywal sie z tej sukni:O Od tej pory nic nie kupuje w szmateksach:O

bzdury, nie wiesz co się dzieje z ciałem po śmierci?

Gość tryku
ale sciemy Ludzie gdzie wy zyjecie??? Jak ktos ma 15 stron ciuchów, to niby skad ma? Widomo ze nie ze swojej szafy. Jak mi sie cos podoba to to kupuje. Mysle, ze duzo osób wie, ze to z lumpeksów, tylko Wy jacys zacofani

Gość tryku
a co nie ma czegos takiego jak trupi jad???

Czarna IwI nie slyszalas o trupim jadzie? otym ze zapach nieboszczyka moze zabic?

Gość cherrycoke
trupi jad? o maj gat!

tak z pewnoscia zapach nieboszczka moze zabic. a ludzie na wsiach trzymaja zmarlych do pogrzebu i jakos zyja :O yyy

ciało gnije, wydziela ciecz, nie będę sięrozpisywać. Myślisz, że ktoś potem wyprał suknię i była ok.? tzn. bez plam czy dziur...

Czarna IwI ja mam na mysli takiego parotygodniowego nieboszczyka a nie parodniowego:)

to nie chodzi o trupi jad..chodzi o to, że to niemiłe... Owszem są cicuhy w których nieboszczyk zmarł lub które były jego.. a może sobie nie życzył aby po jego smierci.. ktoś nosił jego ulubioną bluzke..dlatego uwazam, ze rzeczy powinno sie palic.. chyba że zmarły sam wyrazi zgode.. to dajcie tym, to tobie iyp taka ostatnia wola..

ciekawe jak oni ta kiecke potem sciagneli jak ja juz pochowano? no chyba ze w domu se ja trzymali wypchana . przestancie juz z tymi \"trupimi jadami\":D

ale się temt rozwinął...

Gość cherrycoke
cholera no:)

kazdy wie ze to z zagranicy napewno ta nieboszczka nie lezala w tej sukni pare miesiecy czy lat .Moze robili pare tyg po pogrzebie ekshumacje i ja rozebrali,bo stwierdzili ze moga jeszcze na tej sukience zarobic..... w kazdym badz razie ja taka historie slyszalam i wole dmuchac na zimne i nie kupowac w ciucholandach:)

to jest tak samo jak z ta historia ze \" w sasiedniej miejscowsci na weselu panna mloda zginela bo sie jej welon w wiatrak zaplatal, tata dostal zawalu, a pan mlody sie powiesil-3 trupy w 1 dzien\" .kazdy to opowiada i mowi ze w sasiedniej miejscowsci tak bylo :D jak cala Polska szeroka:)