Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona500

Spodnie rurki - pytanie o rozmiar!

Polecane posty

Zamierzam kupić te spodnie : http://allegro.pl/item212712723_niepowtarzalne_rurki_nowosc_sex_xy_roz_38.html ale mam problem z tym jaki wziąć rozmiar. Bo w sklepie normalnie wchodzę w 38, ale według tego co tam jest napisane to w 38 w życiu się nie zmieszczę. Szczególnie w biodrach i udzie. Według tamtej numeracji powinnam mieć 42. ;/ Więc nie wiem co z tym zrobić...jak myślicie?

Gość taaaaaaak
to bierz 42 ale o fucking bitch jak taka kierda z numerem 42 bedzie wygladac w rurkach?!!!!

rozmiarówka bardzo się różni jeśli chodzi o wymiary, więc nie warto patrzeć na to czy nosi się 38, czy 40. lepiej się dokładnie zmierz i wtedy sprawdź które spodnie będą najlepsze.

pfff, więc te kobietki co mają rozmiar inny niż 36 to muszą nosić już wielgaśne babcine bluzki z materiału łatwoplanego i do tego spódnice po kostki...? wystarczy popatrzyć się na większość Niemek, które noszą to co im się podoba bez względu czy są otyłe czy stare i żyją szczęśliwie. tylko w polsce jeszcze zostały takie niedorozwoje jak ten kilka postów wyżej.

No ale jak ja się mierzę to wychodzi, że powinnam wziąć 42, a ja jestem w miarę drobna. Zawsze się mieszczę w 38, czasem nawet w 36! Myślicie, że po prostu te wymiary co tam są podane są jakieś dziwne? Bo wiadomo, że z rozmarówką zawsze jest problem. A tak przy okazji spytam, podobają Wam się te spodnie:>?

Gość taaaaaaak
niedorozwoj to moze masz tak na imie. nie kaze chodzic w workach po ziemniakach ale trzeba miec w sobie troche samokrytyki. a nie potem chodza takie krowska z lejacym sie sadlem udami i biodrami jak balerony w spodniczkach mini czy biodrowkach. czy rurkach... trzeba pomyslec tez czy inni maja ochote patrzec na takie obrzydliwe widoki. nie uwazasz?

spodnie fajne tylko trzeba miec naprawde figure modelki zeby fajnie w nich wygladac. tez takie chcialam ale ze wzgledu wlasnie na moja figure zrezygnowalam. a tez nosz 36/38 choc 36 o wiele czesciej. a z rozmiarami to juz tak niestety jest. nigdy nie trafisz:/

Gość paula01
przeciez one są elastyczne!!!

taaaaaaak :takie straszne spuchlaki to się raczej nie pokazują w rurkach, ale jak kobieta ma normalny rozmiar i nie jest wieszakiem to czemu ma sobie czegoś odmawiać. ty pewnie mówisz o tych wszystkich lasencjach, które mają sterczące brzuchole i naubierają się w krótkie topy i miniówy za małe o dwa rozmiary, a ja mówię o tych, które mają kobiece kształty i chcą się ubierać tak jak im pasuje. więc czemu nie? ona500 :rozmiarówka jest rzeczywiście jakaś wyjątkowo zawyżona. 42 nie bierz, bo aż taka różnica nie moze być. ja bym ci radziła tą 40 lub 38. a spodnie fajne:)

Gość paula01
powtórze - te rozmiary są na bank bez rozciagania, najlepiej zapytaj sprzedawcy

Gość bziczek
dokładnie - takie rurki są na pewno mocno elastyczne - muszą mocno opinać sylwetke wiec jak zamówisz 42 to bedą wisiały. Kupowanie takich spodni przez internet jest mocno ryzykowne - chyba, ze znajdziesz takie w sklepie, wprzymierzysz i zamówisz na allegro bo są tańsze. Ewentualnie zapytaj, czy mozesz wymienic na mniejsze.

Już napisałam maila do sprzedawcy z zapytaniem o te rozmiary. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź. W sklepie właśnie nigdzie dokładnie takich nie umiem znaleźć i w tym problem. Najwyżej je kupię, a jak nie będą dobre to sprzedam. Zawsze to jakieś rozwiązanie.

No i niestety nie dostałam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Więc chyba kupię rozmiar 40 i najwyżej potem sprzedam jak nie będą pasowały...

Byłam właśnie dzisiaj w Orsay\'u, ale nie było nic fajnego. Super spodnie były w Promod\'zie, ale już za 250zł. :/

ona kup te rurki rozmiar 38. one maja byc obcisle a jesli sa elastyczne to beda pozniej na tobie wisiec. Ja kupilam rok temu rurki nieelastyczne. Czarne rozmiar 27 a granatowe 28. 27 wydawaly mi sie bardzo obcisle a teraz sa ok a granatowe z tylka spadaja. I nie sa elastyczne. Dzins sie rozciaga. Zawsze nowe badz wyprane spodnie sa ok a pozniej troszke sie rozlaza. pozdrawiam :)

Kupiłam jednak te rurki w rozmiarze 40. Teraz poczekam parę dni, aż dojdą i dam wam znać jak leżą. Najwyżej się sprzeda, albo komuś odda. :)

Spodnie do mnie doszły. I w sumie mam je dobre, w rozmiarze 40. Ale gdybym kupiła 38 to też bym weszła. :) Czyli akurat na tej aukcji rozmiarówka była normalna, tylko w tabelce jakaś dziwna. :/

Gość sweet_19
heheh ja mam identyczne spodnie :D:D fajne sa:D