Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinienia

Chciałabym tylko ... mmh PP

Polecane posty

Gość Lu Lukrowana
Dobra, mnie ino młodzieniaszkowie witają z entuzjazmem, i to z daleka bo z bliska podsuwam im pod nosy moje pierwsze bruzdy na twarzy. Daj, z chęcią pomasuję Cię

Gość Lu Lukrowana
acha, to ja Dupo -> inco gnito czyli Pierwsza. Ale mnie się nie chce hasła wpisywać, bo gorąco...

do mnie młodzieniaszkowie uśmiechają się tylko po zmroku :D:D ale się nie zrażam, bo jeszcze mam swoja grupę docelową, całkiem, całkiem :) Zacznę się martwić jak zaczną się uśmiechac do mnie tylko pijaczkowie i emeryci z lubieżnym spojrzeniem :p Wybaczcie te nazbyt osobiste wynurzenia

Gość Lu Lukrowana
bycie osobistym jakże otwiera spojrzenia mogę sobie wtedy osobiście spodzierać

nagroda główna to wizyta w moim miasteczku:P ani tu egzotycznie.ani kolorowo ,nawet porządnych drinków nie ma:o ale zawsze piwem się możemy uraczyć żegnam się pozniej zajrze

Gość Lu Lukrowana
hm..ciekawe czy daleko..? pekaesem :P

Gość kawy mi się chce
macie?

Gość Lu Lukrowana
ale z lodami :P

dziś tylko mrożona kawa, z lodami waniliowymi o tak - słuszna myśl. Taką sobie zrobię i będzie mi dobrze :)

Gość Lu Lukrowana
a wieczorem zimne piwo oczywiście Tyskie i gadanie o dupie Maryni (tradycyjnie-obowiązkowo)... i to jest życie jak w Madrycie

to zależy gdzie Ty stacjonujesz możesz pekasem badz baną czy też lotnią obyś mnie znalazła bo to taki mały punkcik o którym na pewno nie słyszałaś o niczym innym nie marze jak o zimnym piwie usiądziemy pod parasolem i myśle,że się zachłyśniemy swobodą:D w tem czas jestem mokra wskocze pod prysznic

Gość Lu Lukrowana
hallo hallo!

Gość Lu Lukrowana
czyli blisko 🖐️ czyli okolice Złotoryji czyli Legnicy czyli Głogowa czyli w tamtę stronę :P

niestety od zielonej w góre czyli sulechów...itd ale nie chce tutaj podawać miejscowości :o w zasadzie odległość nas dzieląca jest pokonalna realnie:D:P

Bardzo realnie i namacalnie :D Możemy sobie pozwolić na luksus pogłębiania wiedzy o sobie.. Bo wszystko będzie zmierzało w dobrym kierunku. I będzie płodne! He he

ja już czuej lekki smak białego wina:D w zwykły dzień zwyczajnie obejrzymy sobie świat i coś odkryjemy:D jesteś subtelną blondynką ja ognistą brunetką fajnie się dopełniamy prawdaż?:D chociaż domyślam się odpowiedzi ,ale zapytam jesteś bi?

abym mogła podziwiać horyzonty musiałabym wyburzyć sciane:P lubie zieleń nature przyrode ich srodowisko życia,jeziora,rzeki ,a za oknem szarość tłum samochodów warkocze ,ludzie zabiegani..nie mam czym się zachwycać

🖐️ Energio! Myślałam, że wpadłaś na kawę przelotem :P a tu miłe zaskoczenie Mam nadzieję, że nie zostajesz tu z praku paliwa tylko z wieellkiej sympatii

pewnie :D zapraszam Was :) Inni bywalcy też są otwarci, i - choć trudno w to uwierzyć :p ;) - fajniejsi ode mnie nawet :D