Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satynowa 20

Doszłam do perfekcji i to dzięki diecie ...Teraz jestem sliczna i odmieniona!

Polecane posty

Jakieś dwa lata temu byłam przeciętną nastolatką z wypryskami ,celulitem itd.Zawsze miałam bardzo ładną buzię ale przy wzroście 1.68 wazyłam 58 -60 kg.Dla większosci byłam zgrabna ale sama żle czułam sie w swoim ciele .Bardzo draznił mnie celulit i oponka na brzuchu oraz niegrube ale tez nie zbyt szczupłe uda.Wiem że są osoby które żywią sie smieciowym jedzeniem i im to nie szkodzi na cere ale większość młodych dziewczyn problemy ze skórą ma od niezdrowego odzywiania.Ja tez miałam problemy z cerą i ogólnym zmęczeniem brakiem energii i celulitem .Któregoś dnia moja zaufana ginekolog poleciła mi świetną dietetyczkę która ustaliła mi diete pod względem likwidacji celulitu ,zdrowej cery i skłonności do torbielek na jajnikach.Po roku czasu moja cera była juz idealna ,miesiączki sie uregulowały (troszke to tez zasługa homeopatii) ,celulit niknął w oczach i schudłam 5,5 kg.Nogii mi sie wyszczupliły a brzuch prawie płaski zrobił. Owszem mogłabym nic z tym nie robić.Ważyć sobie te 60 kg i miec celulit ale ja pragnełam schudnąc być bardzo drobniutka i dzięki mojej proporcjonalnej sylwetce bardzo zgrabna ale o wiele chudsza niz byłam .Ale najbardziej chciałam mieć ładną cerę o zdrowym kolorycie i przestać używać podkładu.Wiem ...wiem że trudno w to uwierzyć ale dzięki zdrowej diecie tak się właśnie stało . Po dwóch latacj jestem juz idealną ślicznotką.Mam płaski brzuszek. Nie mam ani jednego torbiela na janikach a okres jak w zegarku.Jestem zupełnie odmieniona dziewczyną o pieknej gładkiej cerze( tylko przed okresem ewentualnie jakiśmały pryszczyk wyskoczy) .Waże 49 kg przy wzroście 1.69 a mimo to wyglądam zdrowo bo schudłam bardzo i prawie tylko tam gdzie chciałam .Mam płaściutki brzuch ale to tak płaski że szok i nogi niczym Victoria Beckham.Zawsze chciałam mieć takie a teraz takie mam .Jestem drobniutka ale zgrabnitka ,wygladam zdrowo i niemam celulitu .Normalnie jak widze się teraz w lustrze to poprostu się soba zachwycam .Widze drobnitką ,przezgrabną osobę o fantastycznej cerze i zdrowym kolorycie.A kiedyś kiedys miałam kompleksy przez moją fatalną cerę.Koleżanki ze średniej mnie nie poznająa jak juz poznają to się nadziwić nie moga jaka śliczna się zrobiłam.Oczywiście służę im radą zdradzam w czym tkwi sekret ,mówię jak się odżywiam i wogóóle .Ale większości z nich albo nie stać na zdrowe odżywianie albo wola palić,jeść byle co,i wylegiwac się przed telewizorem z paczka chipsów a na mieście podjadać hot dogi. A wystarczy tylko troche dobrej woli,wytrwałości i obsesyjne dbanie o to co sie jada i wszystko można zmienić gdyz nie tylko schydnąć i mieć ładną sylwetkę ale i ładną cere .Dla zazdrosnych koleżanek jestem zbyt chuda ale to zazdrosć bo wyglądam świetnie i dla mężczyzn jestem perfekcyjna super zdgrabna i śliczna.Kiedyś nie miałam takiego powodzenia a teraz mam i to ogromne. I nie piszę tego topiku by się przechwalać bo zdaję sobie sprawe że i dusza może być piękna w człowieku ale tak wiele dziewczyn ma kompleksy,obżera sie niezdrowym żarciem i narzeka...narzeka...narzeka a wystarczy zmienić nawyki zywieniowe ,odżałowac troche kasy na jakąś dobrą dietetyczkę i zacząć o siebie dbać.Nie mówie że by być perfekcyjną pod każdym względem jaką jestem Ja ale zrzucić te tłuste brzuchy i grube uda które widze u setki dziewczyn które często jeszcze w mini obnoszą a nadwage widac z kilometra.I wierzcie czy nie ale problemy z cerą i lekki trądzik dieta może wyleczyć.POzdrawiam

Gość ciekawe skoro wazylas
60kg. schudlas 5,5 kg. a teraz wazysz 49kg. to chyba liczyc nie umiesz albo cos :-o

po roku schudłam 5.5 kg .Jakbyś uwaznie czytała to byś zauważyłam że napisałam po roku .a po dqwóch latach waże 49 kg.W sumie ogólnie schudłam 9 -10 kg.

pisze że schudłam 9-10 kg gdyz przed dietą moja waga wachała sie 58-60 kg.A teraz waże już 49 :-)

Gość gratuluje--
a czymozesz powiedziec, jak wyglada Twpja dieta?? pozdrawiam i graruluje??

Gość ciekwaska
to pokaz nam teraz swoje zdjecie;p

Gość lolopa
a po jakim czasie zaczełaś chudnąć tzn juz wdzialaś że waga szybko spada????????Jestem ciekawa i ciekawi mnie zarówno dietka i inne takie tam he he szczególiki .Też mam torbiele i podejrzenie o PCO.Cieszy mnie że nie masz już torbielek i tez tak chce

Gość najlepiej fotke przed i po

Zaczełam juz po dwóch miesiącach leciecz wagi.Przyznam że troche mnie kosztowała ta dieta ,sporo kasy wydałam na zdrowe jedzenie .Cenie sobie swojaprywatność i tylko zakompleksione niedowiarki chcę zobaczyć fotki i sie dowartościowac.Nie generalizuje ale czasem tak bywa.Opisałam swoja odmianę bo uważam że warto sie tym podzielić.

Podzielić się warto, ale twierdzić, że 49 kg przy 1,68 wzrostu - to już niekoniecznie. Przy takiej wadze byłam bardzo szczupła, wręcz chuda, a jestem o 5 cm niższa.

Za niedługo mam spotkanie.ale dziś wieczorkiem albo jutro rano napiszejeśli chcecie co jadam itd. Polecam wizyte u dobrej dietetyczki,zdrowy styl życia i cierpliwość.Pozdarwiam

mozesz nam napisac cos wiecej o tej diecie? co dokladnie jadalas, a czego unikalas? Pilnowalas kalorii, czy tylko koncentrowalas sie na tym zeby jesc zdrowo? Zaczelas uprawiac jakis sport/sporty? zmienilas kosmetyki? Prosze napisz cos wiecej, bo poki co zafundowalas nam same ogolniki plus cale lawinę pochwal na swoj temat.

Popieram założycielke i dopisuje się jako kolejna ofiara zdrowego odzywiania i pozytywnego wpływu diety na wygląd.Fakt jest faktem wiele dziewczyn nie dba o siebie i żle sie odzywia.W sumie to ich sprawa jak chca żle wyglądać to niech wyglądają .Pozdrawiam cie Satynko :-)

Zmieniłam diete rygorystycznie.Po roku juz bez dietetyczki śietnie sobie potrafie komponowac diete i pilnowac kalorii.Tak bardzo pilnowałam i pilnuje kalorii.Ze sportu to jedynie biegi i pilates.Byłam tez na dwu miesięcznej głodówce oczyszczajacej .Przeprowadzam ja co jakiś czas .Nie jadam wogóle mięsa.Jadam w zamian ryby ale tylko pange.Mam mase przepisów na zdrowe potrawy .Tak zmieniłam kosmetyki.Odstawiam te przeciwa tradzikowe oraz zero toników czy żelów do twarzy .Do mycia twarzy uzywam mydła bambino i wody termalnej avene po .z kremów miejscowo Rosaliac xl z Laroche posay .Raz na tydzień robie maseczke złuszcającą z Clinique.Jem dużo marchewek i czasami maseczke z czerwonych porzeczek .Moja dieta jest bardzo ścisła i dużo rzeczy w niej nie wolno jeść i jest ategorycznie zabronione.Szczegóły dotyczące dietey podam jutro bo dzić mam już niewiele czasu.Dużo będe musiała napisac o swoim obecnym menu oraz co jadam a czego nie.

Jem duzo marchewek i czasami robie maseczke z porzeczekSory za wczesniejsze zle skomponowane zdanie .

Gość gratuluje--
oki w takim razie czekam do jutra :) pozdrawiam :)

Gość hfvhfff
jestem bardzo ciekawa co to za taka zdrowa dieta i która dietetyczka poradziłaby Ci az tak schudnąc....Masz Bmi tylko troszkepowyżej 17, a nwet modelki muszą mieć conjamneij 18 żeby chodzic na wybiegu... Wg BMi masz 5 kg neidowagi. Nie zazdroszcze Ci bo sama uważam że zdrowa dieta i wysiłek fizyczny to podstawa zdrowia i urody. Sama tez jesytem na zdrwej diecie i po wielu latach w końcu nei jestem ta szczupłą z duzym brzuchem. Potwierdzma dobra dieta poelpsza cerę i wyglad.. I jest to bardoz trudne zeby tak bardzo jej przestrzegać. przyznam że po 3 meisiącach dobrej diety mam problemy w tym miesiącu ale nie poddaje się i dalej upieram sie przy swoim... Mam 160 cm wzrostu i waże około 46 kg ale i 48 uważam za ok wagę, mam 27 lat wiec nei nastolatką jestem. Jestem z tych filigranowych i jestem zadowolona ze swojej szczupłej (nie chudej) sylkwetki. Wogóle mam watpliwosci ile jest w tym prawdy co piszesz a czasem są to starszne głupoty, az strach ci to wytykac...ale ok poczekam na twoją świetną diete - znam siętrochę na tym ale zawsze warto poczyatc co inni piszą. Obawiam się że może to byc dieta poczatkującej anorektyczki. P.S. panga to nei ryba i nei jest zdrowa bo to tuczone zwierze i ogólnei radze poszukac topików o tym i tam poczytac artykuły, a nogi Beckham to patyki... t

Gość a zapowiadało się ciekawie
2 miesięczne głodówki, brak mięsa. To chyba tyle w temacie "zdrowego" odżywiania :D Ja wiem, że niektórzy patrzą na życie tylko na 2 miesiące do przodu i to wyłącznie przez pryzmat wagi. Niestety rezultaty tej "zdrowej" dity ocenisz po latach. Powodzenia :o🖐️

Na diecie oczyszczajacej spokojnie mozna byc miesiąc lub nawet dwa .Ja byłam dwa.Głodówka oczyszczająca to nazwa diety ale je sie na niej równie zdrowe rzeczy bez ograniczeńi duzo pije soków jak i ziół.Napisałam głodówka akurat tak mi sie napisało.

Gość hfvhfff
lepiej tego ująćnei mogłaś...alepoczekamy i wtedy ocenimy co panienka nam napisze

Gość no i Satynowa gdzie
te Twoje szczegółowe informacje?

Gość satyna100procent
Satynowa wpadla chyba w jakies samouwielbienie...

Gość hfvhfff
satynowa padła z glodu na tej swojej anorektycznej diecie...