Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martooszka

Grzybica a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość martooszka

Dziewczyny mam problem, juz od około 2 lat biorę tabl anty, mialam juz ich naprawde duzo bo jakos zadne mi nie podpasowaly,ale od jakiegos czasu ( pol roku) mam grzybice i czesto mi powraca, bralam i biore rozne globulki itd, ale slyszalam ze tabl moga wplywac na pojawienie sie grzybicy. Czy wiecie moze ktore tabl anty bylyby najlepsze dla osob podatnych na grzybice?

Gość Marta1983
nie ma takich antyków.. Musisz odstawić narazie antykoncepcje..Wyleczyć grzybice do końca i wrócić do antykoncepcji.

Gość koniuszek
tez mnie to pytanie frapuje.I u mnie nawraca ta cholerna przypadlosc...chce zrezygnowac nawet z tabletek,byle miec spokoj z tym upierdliwym paskudztwem

Gość sosik
ja też tak miałam. niestety odstawienie tabsów nic nie pomogło, grzybica nadal powraca. Ale z tego co lekarka mi mówiła , to przy tabsach czesto mzoe pojawiac sie grzybica i albo nalezy wogóle odsatwaic , leczyc i juz nei wracać,albo nalezy dobrze dobrac tabsy-wtedy tez nie będzie wracala. Ale takie dobre dobranie zdarza sie żadko i albo jest kwestią przyapdku,albo fachowości lakarza.

Gość martooszka
Ja już też odstawiałam, leczyłam i jak wracałam do tabl to grzybica powracała...No nic chyba odstawię wogóle tabl, mam już dosyć..nie dość, że boli i piecze to..wiadomo..i kochać się nie można..a u mnie to już "trochę" trwa...:(Przerzuciamy się na prezerwatywy...no nic..dzięki