Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona jak diabli

Czym zrobic kreski na dolnej powiece zeby ladnie wygladaly

Polecane posty

pomozcie i doradzcie Mam niebieskie oczy i blad wlosy Szukam odpowiedniego dla siebie makijazu Takiego zeby wygladal ladnie i estetycznie zdjecia mile widziane :-)

slyszalam, ze blondynkom najladnie robic kreski nie czarną a brązową kredką, albo cieniem ;) na pewno nie niebieską, trochę to nienaturalne, chyba ze jakas impreza, mozesz wtedy poszalec ;)

robisz kreske i delikatnie rozcierasz czy zostawiasz i nic nie robisz Mam problem z makijazem Nie umiem sie wymalowac Wygladam fatalnie :-(

Gość Ja robie tak
Mam blond wlosy, zielono-niebieskie oczy. Biore odrobinke ciemnoszarego cienia do powiek i maluje cieniutka kreseczke na dolnej powiece (wazne jest, aby aplikator doslownie ,,przytknac,, do cienia tak, aby na gabeczce bylo go tylko odrobinke). Potem ta kreseczke rozmazuje delikatnie palcem, a gdy efekt jest zbyt ciemny, nadmiar cienia zbieram patyczkiem do uszu. Efekt jest bardzo naturalny, a oko ladnie podkreslone. Na impreze mozna zrobic bardziej wyrazista kreske - w tym celu mozna aplikator troszke zmoczyc woda i wtedy nakladac cien. Nie polecam kredki i koloru czarnego, gdyz wyglada to nienaturalnie - zwlaszcza taka krecha nie rozmazana! Przy blond wlosach i jasnych oczach wyglad k... gwarantowany! Zycze powodzenia w eksperymentowaniu