Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racja_____20

kto byl na Creamfields? jak sie podobalo?

Polecane posty

Gość racja_____20

ja bylam :) nawet nawet było, ale bez rewelacji

ja również byłam, no cóż moge powiedzieć.... the prodigy podobało mi się bardzo!! tyle energii jaka była na ich koncercie trudno szukać w elektrowniach ;-) poprostu bajecznie, a tak głównie bawiłam się na deep&bule arena, tam najbradziej podobał mi się dj fresh, strasznie sympatyczny człowiek. tylko transport na raków był beznadziejny, za to duuuuży minus dla organizatorów.

masz na mysli te zajebane po sufit autobusy? to byla po prostu tragedia. dobrze i tak ze w miara szybko sie zabralam. wg mnie tez prodigy zagrali najlepiej

właśnie o te autobusy mi chodzi :-) na festiwalu pełna kutura ludzie uśmiechnięci, a jak przychodziło do walki o miejsce w autobusie (nawet wiszące :-) to nie było litości ;-)

a jesli mowa o energii to nie tylko muzyka zdaje sie tak rozpierala. mojego kolege niestety wzielo pogotowie ;/ ale poza tym faktycznie ludzie luzni i mozna pogadac :)

no ja miałam takie \"szczęście\" że sama biegłam po ratowników medycznych bo chłopak kilka metrów ode mnie nagle padł w drgawkach na ziemie, najbardziej wtedy wkurzyło mnie to, że ludzie metr od niego, jak go reanimowali dalej sobie tańczyli jakgdyby nigdy nic... aż sobie musiałam wyjść na zewnątrz bo bym pobiła tych dookoła

;/ faktycznie nieciekawie. ale tak zawsze jest, ludzie maja to w dupie. z reszta wszyscy byli tam tak porobieni ze pewnie nawet nie zauwazyli