Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator_jas

Co myślicie o znieważeniu Prezydentowej przez ...

Polecane posty

Gość obserwator_jas

Ojca Dyrektora ??? Ja bym debilowi nie popuścił ... Od razu bym go do sądu o zniesławienie podał ... Może nasza pani Prezydent pięknością nie grzeszy ... Jednak nikt publicznie nie ma prawa tak jej oczerniać !!! Zniesławienie jest przestępstwem. Uregulowane zostało w art. 212 Kodeksu Karnego. Możliwe kary za popełnienie tego przestępstwa to grzywna, kara ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Jeżeli zniesławienie nastąpiło poprzez środki masowego komunikowania to sprawca takiego przestępstwa podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do lat 2. Sąd fakultatywnie może orzec też nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, PCK albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Według Kodeksu Postępowania Karnego (art. 31) właściwym sądem będzie ten, w którego okręgu popełniono przestępstwo.

Gość dfhshd
watpie czy panstwo Kaczory sie odważą zlozyc wniosek przeciwko rydzykowi

Gość tajemnica czarnego nicka...
hak mu w oko i kij w odbyt :)

Gość upppppppppp
Byłam w szoku jak uslyszalam slowa Rydzyka !!!!!!!!!!! Ma ojczulek tupet ,takie teksty walic

Gość becikowe najlepsza zacheta
on jest niezle jebniety to juz nie jest kosciól to juz jest sekta szatana

A ja nie mogę pojąć KTO chodzi na wykłady tego palanta do tej jego szkoły? Co to za ludzie? Przecież on bełkocze bez sensu! Powinni mu odstrzelić łeb!

upppppppppp Masz tupet, mówi się Ojcze Dyrektorze Rydzyk, nie jest Twoim kolegą ojciec dyrektor.

Gość dfgdgdgsd
"A ja nie mogę pojąć KTO chodzi na wykłady tego palanta do tej jego szkoły? Co to za ludzie? " jak to kto? cwane ziomale. ciekawe z ile poszły te taśmy

Gość hgffgh
Wa mać . Nie jestem fanem prezydenta, serdecznie nawet go nielubię. Ale cholera prezydenta publicznie się nie znieważa, mogfe sobie w domu mówić ze jest taki czy owaki albo ze to [tu wstaw dowolna inwektywę] ale to jest prywatne w zaciszu a nie wyklad w obliczy 200 studentów.

Ten zapis mediom dostarczył sam Ojciec Dyrektor Rydzyk aby Polskę ratować , czy nie rozumiecie tego ?

Gość upppppppppp
Ojca Dyrektora Rydzyka ------- to ja mogę OLAC!!!!!!!!!!!!

A ja piszę ojciec rydzyk, ponieważ nie mam szacunku dla tego gościa. Ktoś słusznie zauważył, że cały ten jego kościół to sekta. Tępić Rydzyka i nie dać mu się mieszać w politykę.

Gość rydzykówna
a ja tam się cieszę z tego co ten jeebnięty ojczulek na temat kaczki gads >P wreszcie ktoś bez żadnych ceregieli prawde kaczorom mówi

Gość a tam nie bylo nic
takiego strasznego:D Liczyłem na wielką sensacje a tu taka lipa:D

Gość rydzykówna_
ale póki co to tylko naród skłóca :O