Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiek

pytanie o kolczyk

Polecane posty

Gość jesiek

co sądzicie o kolczyku w pęppku chce sobie zrobić

rób, ale tylko u kosmetyczki :) jak ja sobie zrobilam domowym sposobem to juz nigdy nie bede mogla miec kolczyka w pępku :O nos tez sama przebijalam, ale tu Bogu dzieki nic się nie stalo ;) zresztą troszkę się zasiedzialam i kloczyk w pępku nie wyglądalby u mnie teraz atrakcyjnie :P

Gość Jurek 1983
a czemu nie sam co się stało

Gość Jurek 1983
nie jestem gejem ale co sądzisz można

dlatego nie sam/sama (?) bo nie wiesz dobrze w jakim miejscu przekluc, jak naciagnąc skóre poza tym zapewne chcesz miec ten duzy, ladny, profesjonalny kolczyk jesli przebijesz iglą, nawet tą najgrubszą i tak bedzie ci cięzko wlozyc ten kolczyk, ja upchalam na sile placzac z bolu :O zrobilam to krzywo i nieladnie, w dodatku zle się goilo takze musialam wyjąc a w tym miejscu mam blizne, tzn. moze nie tyle blizne co taki jakby zrost więc przebic juz raczej nie mogę takze nie polecam domowych sposobow :O 🖐️

powiem szczerze ze chyba nie widzialam faceta z kolczykiem w pepku, w brwi, w języku, na wardze, nawet nosie tak, ale chyba w pepku to jeszcze nie choc teraz wszystko dozwolone, twoja decyzja ;)

chłopak i kolczyk w pępku? to obciach! nieeee :( ja jestem extra-laską i uwierz mi, że dziewczyną dużo bardziej podobają się u faceta kolczyki w brwi :) to wygląda zajebiście! :)

Gość Jurek 1983
dzienki za rade

Gość Jurek 1983
kto ma jeszcze jakieś zdanie na ten temat pomóżcie

kolczyk w pępku u faceta wygląda gejowsko, to obciach po prostu! nie rob w pepku chyba ze nie jestes swiadom swej orientacji seksualnej!