Gość noemi_z_lublina Napisano Lipiec 9, 2007 Witajcie :) Moze potraficie mi pomoc ? Szukam przyjaciela..., wiem, ze to brzmi banalnie, ale w Internecie znajduje same erotyczne propozycje, a ja nie szukam faceta do lozka. Szukam fajnego kumpla, przyjaciela, z ktorym mozna o wszystkim porozmawiac, zjesc czasem dobra kolacje, pojsc na spacer, czy do teatru..., posmiac sie, powyglupiac, pozartowac, pomoc mu w jego problemach i moc liczyc na jego pomoc, chocby przy zreperowaniu cieknacego kranu, czy wbiciu gwozdzia... Mam znajomych, ale albo sa zonaci, wiec takie rzeczy raczej odpadaja, a wolni, wiedzac, ze mieszkam sama chetnie spiesza z jakas pomoca, ale w zamian licza zaraz na seks... Wybaczcie, ze pisze tak bez ogrodek, ale juz mnie wkurza ta sytuacja. Moze kilka slow o sobie: Mam 50 lat, ( ale nie wygladam na tyle :)), wyzsze wyksztalcenie, pogodne i cieple usposobienie :). Lubie ludzi, muzyke, przyrode... No i co ja mam z tym wszystkim zrobic ? :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach