Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_baby

NIE ZNA MNIE A CHCE MI KUPIC BILETY DO ANGLI...

Polecane posty

Gość little_baby
no własnie w sumie ta kolezanka ma 19 lat i jest niby w porzadku chodzi do mojej szkoły wiem gdzie mieszka ale ten koles ma 24 i nie wiem o nim nic

zaryzykowalam ale wczesniej liczylam sie tez z tym faktem,ze jadac do obcego kraju,nie znajac praktycznie kolesia moze mi sie cos stac...ale w glebi serducha czulam ze bedzie dobrze;) powodzenia w podjeciu slusznej decyzji autorko:)

Gość little_baby
ja sie boje wiec raczej nie pojade raczej bo ma jeszcze do mnie zadzwonic i nie wiem ale watpie zeby mnie namówili

Gość little_baby
no mam ale jezeli było by tak jak mówi koelzanka to fajie bo kase bym zarobiła i wogole ale tak sie cykam ona gada ze ten chłopak moze nawet przyjechac po mnie do polski niepokoi mnie to ich napalenie na to zebym tam jechała

Mam dużo więcej lat niz 19, radzę: NIE JEDŹ! Umarłabym ze strachu bedąc twoja mamą!

Gość fert
Jeśli na zdjęciu wyglądasz na kawał d , to rozumiem. Jesli facet jest w depresji i czepia sie brzytwy , żeby nie utonąć a kolezanka mówi dobre rzeczy o Tobie - rozumiem. Jeżeli masz opinie naiwnej , też rozumiem. Poza tym: Facet nie jest bogaczem, który ma humor komuś akurat pomóc, bo bogacze mieszkają inaczej. Bilety do Anglii są czasem bardzo tanie tanimi liniami - naweet kilkadziesiat złotych , wiec to nie ma takiej wartości jak sądzisz - spróbuj poszukac w internecie. To prawda że ważna jest praca i mieszkanie na starcie, aby samemu nie szukac. Jedziesz tam, gdzie Twoja kolezanka byc może nie ma nic do powiedzenia. Nie wiesz co to za faceci, koleżanka może nie chcieć sie przyznać jesli cosjest nie halo i już masz kłopot. Nie musi byc od razu wielki kryminał, ale wystarczy,że kazą Ci nagle zwrócić za samolot , żarcie i spanie , a praca jaką Ci zaproponują bedzie poniżej Twojej godności. I trochę Cię po straszą. Nie jedź, bedzie lepsza okazja , a i Ty dorośniesz.