Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmam

czasem czuc od niego potem

Polecane posty

Gość axxxana
no nie mowie, ze to bedzie latwe ale ... chybq jest konieczne (bo skoro facet jest ok. i to jedyny problem to szkoda to zmarnowac) :)

Gość to prawda najprawdziwsza
kobieta mają lepszy zmysł powonienia niż faceci i potrafią wyniu chać czy facet będzie miał dobre geny dla swoich dzieci, zostało to udowodnione naukowo, dlatego więc faceci myjcie się do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość problemmam
trtrtrtrtrtrtr2 no wlasnie! wlasnie to jest meritum problemu! jak to powiedziec i czyw ogole wypada powiedziec i jak nie urazic, jak nie zranic! W sumie to jest taki 3 incydent, ale 3 daje juz mi do myslenia, zwlaszcza na poczatku znajomosci, jak mu teraz tego nie uswiadomie to bedzie gorzej. Z drugiej strony do konca przeciez nie wiemy jak to z nami bedzie, to sa dopiero poczatki

jak sie spoci to \"pachnie\", męski pot jest mocniejszy:P a zrezygnowanie z faceta tylko dlatego, ze czuc jego pot ech tragedia. Ty to masz problem.

Gość problemmam
axxxana no wlasnie..wiem ze masz racje w 100% tylko nie wiem jak to zrobic.. tak wprost "sluchaj czlwoieku myj sie bo mi to przeszkadza" :( chyba nie umiem a kupic mu tak poprostu silny dezodoran i powiedziec "masz moze to zadzaiala" to jak wredne i zlosliwe.. on jet ok...duzo rozumie....to tez powinien..ale tak na poczatku (znamy sie 2 miesiace) czy wypada? nawet nie jestesmy jeszcze razem

Gość problemmam
misia..nie chodzi o mocniejszy pot tylko o to co sie potem z nim dziac zaczyna!!!

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
ja bym ci radzila przetrzymac... jak ci na nim zalezy odpusc sobie, ale do czasu jak juz bedziesz z nim blizej wtedy powiedz smialo ale deliktanie:)

nic juz nie rozumiem. najpierw mowiliscie ze to nie jest kwestia higieny poniewaz najczesciej pachna ale jak tancza albo po pracy to wtedy czuc od niego potem i ze to pewnie kwestia dezodorantu. a potem jak Pierwsza Milosc powiedziala ze jak wam nie odpowiada zapach ich potu to widocznie on jest dla innej bo tak sie wyczuwa czy on ma dobre geny to zmienilyscie na to ze to nie o pot chodzi sam w sobie ale o pot kotry jest na skorze dluzej i wtedy smierdzi. tak wiec juz nie wiem czy oni po prostu nie dbaja o higiene czy raczej ich naturalny zapach (nawet w malej ilosci) odrzuca was. zapach mojego faceta mnie nie odrzuca. on czesto bierze prysznic i ladnie pachnie ale jak np. w lozku czy w trakcie tanczenia czy nie wiem kiedy sie spoci to mnie to nie odrzuca. prawde mowiac lubie jego naturalny zapach (tylko nie pomylcie z potem kilkudniowym bo pewnie bym sie porzygala :D ) dlatego zastanawiam sie w czym jest problem. jezeli jego zapach nawet w malych ilosciach odrzuca was wtedy nie jest to dobry znak dla waszej przyszlosci. jesli on nie dba o higiene to jest to wtedy tylko kwestia znalezienia sposobu by mu o tym powiedziec i wtedy przyszlosc jest mozliwa :)

Gość problemmam
no kwestia tyczy sie braku higieny.....i to zdecydowanie Chodzi o to ze ten brak higieny nie przejawia sie na kazdym kroku..on nie chodzi w brudnych pomietych rzeczach itp.....kwestai tez tego czy jak ktos teraz higieny nie zachowuje to czy zachowa ja pozniej.... nie jest problemem ze on sie poci...problemem jest to gdy sie dlugo poci

Gość problemmam
trtrtrtr2 no wlasnie chyba tak wlasnie zrobie..chyba to brzmi najsensowniej..dzieki ;) Ty chyba powinnas zrobic podobnie..znaczy powiedzic mu? jakas decyzje podjelas?

problemmam - to w takim wypadku jezeli cie to bardzo meczy to potem bedzie cie to jeszcze bardziej meczylo. albo dasz mu teraz do zrozumienia lub nawet otwarcie mu powiesz (nie ma ze boli, moze to i nietakt ale jak nie bedzie wiedzial to nic nie zmieni). mozesz najpierw sprobowaz z zakupem tego addidas\'a a jak nie podziala to moze warto mu jednak powiedziec.

Gość problemmam
chiya..no wlasnie rozwazam plusy i minusy rady Twojej i trtrtrtr2 ....z jedenj strony ja i on nie jestesmy jeszcze razem..wiec moze nie mam parwa tak wyskakiwac z tymi oczekiwaniami. Wiem tez ze taki problem moze miec tendencje do osiagania olbrzymich rozmiarow ..pozniej...zeby tylko nie bylo za pozno

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
moim zdaniem nie tyle,ze nie masz prawa ale to nie wypada po prostu :) ja tak jak mowie , potraktuje go chusteczkami odswiezajacymi :D albo powiem zeby sie tam wydepilowal bo ostatnio to zaniedbal :P i moze stad ten zapach :)

Gość miimiinka
a ja nie lubie wydepilowanych facetow