renataw 0 Napisano Lipiec 9, 2007 Ja skończylam właśnie 3 opakowanie Femodenu - chcialabym dowiedzieć się coś od tych dziewczyn co go również stosują - czy maja dużo skutków ubocznych - czy tez jak wszystkie tabletki muszą być dopasowane indywidualnie. Jeżeli ktos bierze lub bral Femoden niech się wpisuje i dzieli doswiadczeniem . Pisze o tym leku poniewaz duzo jest postow o róznych tabletkach a o tym jeszcze nie spotkałam. Dodam że u mnie nie występuja jak narazie widoczne skutki uboczne - no może trochę puchną mi nogi w kostkach ale nie wiem czy to po tych lekach, czy przyczyna jest gdzies indziej - no i może trochę urosły mi piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssaa Napisano Lipiec 9, 2007 ja po nich przytylam bo zatrzymuja wode w organizmie i mialam czeste migreny, zmienilam tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renataw 0 Napisano Lipiec 9, 2007 a jak dlugo ich bralaś? jak się obiawialo to zatrzymywanie wody? tym że przytylaś czy opuchlizną też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleksandra20 Napisano Marzec 6, 2009 posiadam do sprzedania kilka listków femodenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Witam, Sprzedam 2 listki Femodenu. Po 35zł + wysyłka. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach