Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wolicie mieszka膰 w domu czy w

dom czy blok

Polecane posty

Go艣膰 37 lat mieszka艂am w bloku
25 lat w miescie w bloku I jakie masz te op艂aty co dwa miesiace? Ogrzewanie gazowe to chyba drogo kosztuje ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 s艂uchajcie
na 30 bo inaczej mnie nie sta膰 niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest gogle
podajcie jakie macie kozy艣ci mieszkania w bloku - juz nie m贸wie o po艂atach -no w艂a艣nie ile macie czynszu - i pomy艣lcie za co p艂acicie ?

Udost臋pnij ten post

Przeciez sp艂膮cic mo偶na zawsze wczesniej ja tez mam kredyt na 25 lat to tylko liczby 1`0 ,20, 30

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25 lat w miescie w bloku
ja za 艣mieci p艂ac臋 oko艂o 35-40 z艂 za 2 m-ce na 4-ro osobowa rodzine . a woda i pr膮d co dwa miesi膮ce ! Przy艂azi spisuje liczniki i albo p艂ace do 艂apy na kwitek a jak akurat nie to mam 14 dni na zap艂ate ! A kredyt sp艂acam w PKOBP mia艂am na 20 lat zosta艂o jeszcze 10 :)

Udost臋pnij ten post

Mieszkanie w bloku to tylko jak samotna starsza kobieta , Nie ma si艂y na remonty ,palenie w piecu itd

Udost臋pnij ten post

a ja mam kredyt na 25 lat zap艂膮ci艂am 1 rat臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesienna pani
Moje op艂aty w domku 350 - 500 z艂 gaz - w sezonie grzewczym, poza sezonem ok 60 z艂 100 z艂 pr膮d 80 z艂 woda i odprowadzenie 艣ciek贸w 40 z艂-wyw贸z 艣mieci takie wydatki mam co miesi膮c, raz do roku kominiarz, spec od gazu -200 zl podatek -200 z艂 a poza tym dom to ci膮g艂e naprawy, inwestycje, ci膮gle co艣 si臋 przerabia, naprawia.... Ale nie zamieni艂abym na mieszkanie w domu wielorodzinnym.... Spok贸j, cisza, s膮siedzi odgrodzeni 偶ywop艂otem - praca i odpoczynek... O grillu i innych atrakcjach nie wspomn臋....

Udost臋pnij ten post

Mieszkanie w bloku ma jeszcze ten plus ,偶e mo偶na go zawsze sprzedac i kupi膰 dom ;)

Udost臋pnij ten post

Od urodzenia do 28 lat mieszka艂am w bloku. Okropni s膮siedzi, odg艂osy sp艂uczek za scian膮, stukanie z g贸ry obcasami, zapachy smazonej kapusty i przypalonego oleju na klatce schodowej, odszczymurki okupujace podw贸rkow膮 艂aweczk臋, latem smr贸d gnijacych ziemniak贸w z piwnicy i przepe艂nionych smietnik贸w itd Od 8 lat mam dom. P艂ac臋 艣rednio miesi臋cznie za 200 m kw tyle co moi starzy za 1/4 tego w bloku. Mam 1000 m kw ogrodu, cisz臋, spiew ptak贸w, latem zapach maciejki i wolnos膰 od w艂adzy sp贸艂dzielni czy upodoba艅 s膮siad贸w, kompletnie sprzecznych z moimi. Dom czy blok? Taki dylemat dla mnie nie istnieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tych co maj膮 kredyt
a odsetki na tak d艂ugi okres to wyniosa was du偶o?

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 ,ze mieszkanie w bloku dla starszych ! moja mama tak mieszka ,chcia艂abym ja zabra膰 do siebie ale ona nie chce -m贸wi,偶e nie przesadza sie starych drzew!-ale ja i tak ja tu zabiore ...

Udost臋pnij ten post

oj odsetki ,odsetki sa prawie 70% od kwoty kredytu do tego ubiezpieczenie na zycie ,ubezpieczenie nieruchomo艣膰i .

Udost臋pnij ten post

ogrzewanie- mam piec centralnego na koks ale w przysz艂ym roku zak艂adam gazowe ...przycisne guzik i ciep艂o w ty艂ek ... A dlaczego wy p艂acicie za pr膮d co miesi膮c a ja co dwa miesi膮ce????

Udost臋pnij ten post

Mo 偶na p艂膮cic miesiecznie z konta mo偶na co dwa miesiace . 200 z艂 wystarcza wam na prad na dwa miesiace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniapa
o kurcz臋 70% nie 偶artuj

Udost臋pnij ten post

Ogrzewnie gazowe jest drogie taki pstryk w tylem kosztuje 500 z艂 miesiecznie .

Udost臋pnij ten post

albo i wiec臋j ni偶 500 z艂 . WEjdz na jakis kalkulator kredytowy i pokaze ci odsetki od kredytu

Udost臋pnij ten post

od gazowego?? Chyba w臋giel ,koks

Udost臋pnij ten post

s膮siedzi pala drzewem ,aler blado to jako艣 widz臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesienna pani
w艂a艣nie ja mam ogrzewanie gazowe - p艂ac臋 350 -500 z艂 miesi臋cznie, ale cz臋艣膰 domu ma temperatur臋 tylko 12-14 stopni, mieszkam przez wi臋kszo艣膰 roku sama, wi臋膰 mog臋 w niekt贸rych pomieszczeniach zmniejszy膰 temperatur臋

Udost臋pnij ten post

Ogrzewam si臋 od dw贸ch lat kominkiem z p艂aszczem wodnym. Spalamy ok 20 kubik贸w drewna na sezon co daje ok 3 tys.z艂 Za gaz p艂acilismy 2x tyle.

Udost臋pnij ten post

w臋giek ,koks jest w dalszym ci膮gu ta艅szy od gazu . Nie wiem jak jest z drzewem i kominkiem

Udost臋pnij ten post

ja ca艂e 偶ycie mieszka艂am w bkoku a nied艂ugo przeprowadzam sie do domu i powiem wam 偶e sie boje!!! nie znam sie na piecach, przera偶a mnie wizja szamba (kanaliza MO呕E bedzie za kilka lat :( ), to 偶e ci膮gle by sie przyda艂o kupi膰 co艣 nowego, 偶e nie bedzie mia艂 kto kosic trawy, zywop艂otu 艣ci膮膰, 偶e co艣 sie popsuje i ja pokrywam wszelakie koszty itp.... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest gogle
cena drewna czy innego opa艂u do kominka jest identyczna jek w臋giel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniapa
wiecie co policzy艂am sobi ew艂a艣艅ie 偶e jak wezm臋 kredyt to sp艂ac臋 drugie tyle odsetek to jest z艂odziejstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesienna pani
pf - ja sama kosz臋 trawniki, 艣cinam 偶ywop艂oty - to naprawd臋 nic trudnego, z konieczno艣ci sama nauczy艂am si臋 malowa膰, sama czyszcz臋 rynny - kiedy艣 chcia艂am wynaj膮膰 faceta do czyszczenia rynien - zrezygnowa艂am jak us艂ysza艂am cen臋

Udost臋pnij ten post

A ,co by艣 chcia艂a mie膰 za darmo kredyt ? :) Ja te ma w salonie kominek 14 vat bede sie rozgrzewac zima :) daje cieplo na ca艂y pok贸j i g贸rne pokoje . Ja te偶 sie boje sezonu grzewczego starsznie boje sie tego pieca wog贸le boje sie ognia . A ,maz czasami pracuje po 12 h i bede musia艂a sam a pali膰 :(

Udost臋pnij ten post