Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Signal 9

Wózek

Polecane posty

Gość Signal 9

Wiem ze tematów nt wózków są tu tysiące ale ja mam konkretne pytanie, Jakie wózki sa najlepsze?? Takie wielofunkcyjne? czy kupowac osobno gondole i osobno spacerówke? i czy stelaż aluminiowy czy jaki? jaka waga najlepsza? i jakie koła?? jeśli mogę prosić o przykłady tych sprawdzonych byłabym wdzieczna! Pzdr i czy opłaca sie kupować wózek za powiedzmy 400zł?czy za tą cene są dobre jakosciowo? albo taki za 1200?? skoro dziecko po roku wyrosnie??

Gość gyr
też mi podoba się, ale jego wersja wyszła dopiero później jak kupiłam wózek deltim fokus, przejeździłam nim rok, w zimę super sprawował się i pewnie w tą zimę znów go wyciągnę. uważam, że te wyższe wózki są lepsze bo gondola jest wysoko. ja bym była za tym wózkiem około 1000.

ja osobiscie polecam JEDO BARTATINA CLASSIC http://www.allegro.pl/item210566580_bartatina_model_2007_fotel_super_cena_warszawa.html tutaj mozesz poczytac co pisalam planujac kupno http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3403918 a tutaj zacytuje wypowiedz moja po pierwszym spacerze :) Bylismy na pierwszym spacerku nasza bartatina i powiem jedno - nie zamienilabym jej na zaden inny wozek a mialam okazje spacerowac roznymi wlacznie ze slawnym MUTSY. Jedno tzreba oddac sprzedawcy - nie ciskal kitu mowiac ze wozek plynie a nie jedzie. to prawda! nie czuje sie ze przed soba ma sie dosc powaznych gabarytow bryke. zadne krawezniki gorki piachy czy nawet trawa mu nie grozne, prowadzi sie idealnie i mimo ze nie ma skretnej osi to jest bardzo zwrotny. uwazam ze to byla super inwestycja!!! jedyna wada jest brak windy, po cc troszke ciezko mi sie znosilo poszczegolne czesci. niby przez 3 miesiace nie wolno nosic wiecej niz 3-4kg a tu stelaz 6 a gondola z malym znoszona w drugiej turze pewnie ok 9. no coz ale nie ma wyjscia. dobrze ze chociaz na 1 pietrze mieszkamy pomijam ze kilka osob znajomych i z forum i z reala ten wozeczke kupilo i wszyscy mega zadowoleni. ja mam opcje kola piankowe i paski, zestaw 3w1 i jak najbardziej polecam

Gość gyr
też mi podoba się i u nas go sobie dużo kobiet chwali

Gość Signal 9
Mutsy bardzo mi sie podoba ale dac 2 tys za wózek to moim zdaniem lekka przesada...

Gość nuimi
Z tych wielofunkcyjnych to może mikrus alu sprint ma skrętną oś jak muts, miałam taki, ale głęboki ok a spacerówka do kitu no i mam jeszcze do niego fotelik. Ja uważam, że wielofunkcyjne są do bani, lepiej kupić jakiś głęboki a potem dobrą spacerówkę.

Gość a kysz
beznadziejna "dziewczyno bez chłopaka" zamknij się gdzieś bez dostępu do internetu