Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImKzA

Potrzebuje waszej opini

Polecane posty

Powinnam miec dzis okres a nie mam ..uprawialam seks z chlopakiem w 2 dzien po okesie i pękła nam prezerwatywa :/ czy moge byc w ciazy? denerwowac sie czy spokojnie poczekac do jutra i okres na pewno przyjdzie. Dodam ze bolą mnie piersi i lekko brzuch.

Witaj ;-) Kiedyś byłam w podobnej sytacji co Ty, no tyle że mi nie pękła gumka, u mnien ie było zabezpieczenia, okresu nie miałam przez 2 tygodnie, nawt nie wiesz jaki to stres!! Ale tak jak Ciebie bolaly mnie piersi i brzuch :-) Dla pewności zrobiłam sobie test, nie jest drogi, koszatuje w granicach 10 zł, Mi wyszedł czyściutki :-) a za 2 dni dostałam okres. Wiesz moze nie stresuj się tak. a najlepiej zrób test wtedy bedziesz pewna ;-)

zrobiłam dwa testy jeden po 5 dniach od ,,zapłodnienia\" i wyszedl negatywny a drugi po 15 dniach i wyszedl tez negatywny .

Gość entalka
ja myślę żę 2 testy i w tak dużych odstępach czasu są wiarygodne i nie jesteś... ja też ostatnio robiłm w takich odstępach... a mi okres się spóźniał 21 dni!!! myślęze to stres robi swoje