Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uttyyyym

wizyta u gin

Polecane posty

Gość uttyyyym

nie wiem troche co robic.... tydzien temu czekalam na spozniajaca sie miesiaczke.... poniewaz sie martwilam, umowilam sie do gin na wizyte idzis ja mam miec. problem w tym, ze kilka dni temu dostalam w koncu okresu i jeszcze dzis moze mji sie zdarzyc jakas 'koncowka', plamienie. czy powinnam odlozyc wizyte na za tydzien np?.... czy gin mnie dzis przyjmie, zrobi usg?, itd? pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.... bardzo zalezy mi na wizycie, bo sa jakies probloemy z moja miesiaczka. nie wiem, czy gdybym chciala przelozyc, to predko dostalambym sie teraz do gin...

Gość uttyyyym
prosze o pomoc. czy moge dzis do gin pojsc?? czy raczej probowac przelozyc wizyte??.....

jesli to koncowka, tak ze prawie juz nic nie ma to cie przyjmie normalnie ale jesli masz krwawieie jeszcze normalne to rezcej to przeloz

Gość uttyyyym
prawie nic juz nie ma, to 5 dc. czasem jakas plamka tylko...... zrobi mi usg w takiej sytuacji??? specjalnie wrocilam z urlopu, zeby wyjasnic wsyztsko szybko, ewentulanie zaczac robic badania, itd.... nie wiem...moze zadzownie do niej...

Gość uttyyyym
no dzieki :) mam nadzieje.... to prywatna wizyta... bez sensu, jakbym miala placic i tylko pogadalabym dzis sobie z gin....

Gość Marta1983
nawet jeżeli ginekolog nie będzie mogła zrobić ci usg porozmawia z tobą da ci coś na uregulowanie cyklu.. Lepiej idż ale najpierw zadzwoń powiedz że ostatki masz..