Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrgrgr

boje sie odbierac telefon komorkowy

Polecane posty

Gość dgrgrgr

witam. mam z tym powazny problem. boje sie odbierac telefon komorkowy, ze ktos cos bedzie ode mnei z pracy chcial. nie moge sie skupic i wciaz zuyje w napieciu ze zadzwoni,. to nie prowokacja, niestety. co mam robic, ajk sobie pomoc?

Gość desddd
wyłacz telefon. A poza tym przecież jak będa dzwonic z pracy to numer odpowiedni Ci się wyswietli więc czemu boisz się na zapas. Albo ustaw sobie inny dzwonej na nr z pracy o jak tylko zadzwoni to będziesz wiedziała czy to praca czy nie.

kuźźwa ja miałam to samo...strach przed telefonem z pracy, dobrze że mieli zastrzeżony to po prostu nie odbierałam rywatnych połączeń. Czasami człowiek ma wrażenie że praca to jego dom. Ja tak nie chciałam i zrezygnowałam :)

To odbieraj tylko tel od znajomych, ja tez rzadko kiedy odbierałam z pracy, bo to z reguły nie wróżyło nic dobrego....z jednej sobie zapisałam nr, zebym wiedziała....z innej wyświetlał sie zastrzeżony i tez nie odbierałam :)

Gość ooooooooo
kup nowyy telefon i nie podawaj w pracy numeru

Człowiek sie boi tego że zaczną jęczeć i trzeba będzie iść..ja miałam pracę dosyć specyficzną. Mechanikiem maszyn byłam a było nas troje. Ja mieszkałam najbliżej i choc nie mialam dyżuru dzwonili po mnie. Pare razy dałam sie nabrac i jechałam...potem jednak dałam sobie spokój...mój pracodawca nie chcial zrozumieć że ja poza pracą mam życie prywatne...to się rozstaliśmy

Gość dgrgrgr
tak, ale ja mam prace biurowa w stalych godzinach i dorywcza na zlecenia w domu. wlasnie o te druga mi chodzi. ja chcialabym miec po pracy juz spokoj, a tu w zwiazku z ta druga praca moga dzwonic. ja chce psychicznego komfortu, ze noge odpoczac, ze juz po pracy.