Madchen 0 Napisano Lipiec 10, 2007 czy wzsystko jest w porządku? (zawsze dostawałam 3 dni po skończeniu , a konczyl sie wraz z wzieciem pierwszej z nowego opakowania). biore mercilon jesli to ma znaczenie prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Lipiec 10, 2007 owszem ma znaczenie że bierzesz mercilon:) to bardzo słabe tabletki. ja tak miałam przy novynette które są tabletkami o tym samym składzie hormonalnym. zmieniłam na silnijesze i wszytsko wróciło do normy.... brałas jakies inne leki w tym miesiacu? kuracja antybiotykowa tez mogla przyspeiszyc krwawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Lipiec 10, 2007 nie nic nie brałam, ja mam w ogóle problemy z okresem i go niemam , i leki mam p oto by go w ogóle wywołać. sadzisz ze moze to być mój naturalny okres skoro tak wczesniej a leki są słabe?:):) (widze ze sie znasz czytając po wpisach, jestes lekarzem?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Lipiec 10, 2007 owszem to jest naturalny okres...z tym że nadszedł za szybko bo estrogeny w Twoich tabletkach nie były w stanie go utrzymac do momentu odstawienia w przerwie...musisz zmienic tabletki i po krzyku. no chyba że chcesz się meczyć ale nie sądzę by ktokolwiek tego chciał:) nie jestem lekarzem ale mam duże doswiadczenie z tabletkami, na forum jestem od ponad roku i troche sie na ten tamat naczytałam...poza tym moja mama jest lekarzem wiec nasłuchałam się o tabletkach tez sporo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach