Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu tylko jaaaaaa

Krzywe kolana

Polecane posty

Gość tu tylko jaaaaaa

Moje nogi są tak ukształtowane, że kolana idą ku sobie. Niezbyt ładnie to wygląda. Znacie jakieś ćwiczenia żeby "odchylić" kolana od siebie?

Gość tu tylko jaaaaaa
ponaiwam:) podpowiedzcie mi o tych ćwiczonkach

Gość pekniety balon
Jest na t sposob, popros o naciagniecie kolanek okolo 100 osob

Gość jhkjhjhjh
nie da sie,mozesz jedynie cwiczyc zeby miec ladnie umiesnione nogi,wtedy to moze byc odrobinke mniej widoczne.....nie mozna "siadac na pietach". Jak stoisz gdzies to krzyzuj nogi - to tez to ukrywa troche

Gość Klaudia07
nalezy stanąc ze zlaczonymi nogami, stopy razem ( wtrakcie cwiczenia, nie mozna ich rozlączać) nalezy mocno spiąć posladki , naprężyc nogi i tak jakby wykręcic kolana do zewnątrz, starac sie zeby cale nogi byly złączone od razu tak sie nie da ale z czasem mozna to wycwiczyc, latwiej bedzie zlaczac nogi (mnie to az na poczatku bolalo ), tylko nie mozna oszukiwac, stóp nie mozna rozdzielac. I tak trzeba robic przy kazdej nadarzajacej sie okazji

Gość parszywa14
tez mam strasznie krzywe kolana ,,,,,to jest nie do zniesienia sama może zaakceptowałabym swoją wadę ale komentarze w szkole , w mieście i w różnych innych miejscach są niezbyt miłe i ranią mnie ;( Mam 14 lat czy da się coś z tym zrobić ??? Bardzo proszę o pomoc to wiele dla mnie znaczy... wiem ze ten temat był już dawno na forum ale może ktoś wejdzie przypadkiem i..............doradzi

Gość Kasix
WItam! też mam 14 lat i te kolana są okropne, w ogóle jestem z urody chuda i to równieżmnie dnerwuje! :( WIdzę u siebie bardzo dużo wad....np. te kolana nie można chodzićw krótkich spódniczkach ani w spodenkach ;( naprawdę smutno mi jest z tego powodu...ale co ja na to poradzę! Poprostu trzeba siebie zaakceptować...;(

Gość Asia1997r
Hej, ja mam 12 lat i jakiś rok temu poszłam z mamą do masarzystki która sporo wie o prostowaniu kolan itp.. Poradziła mi żebym robiła codziennie 10 przysiadów zwydłych i 10 takich w których kolana idą w zewnętrzną stronę, i jeszcze żebym siedziała po turecku. Na początku nie wierzyłam że to coś da ale po pół roku były widoczne efekty a teraz już prawie nie widać. UWAGA te ćwiczenia koniecznie trzeba wykonywac codziennie!

Gość Majka12
Mam krzywe kolana. Jedynym pocieszeniem w moim wyglądzie jest to, że jestem naprawdę bardzo ładna. Dlatego właśnie nie myślę o tym tak często, ale jak raz zobaczyłam pewną dziewczynę o bardzo pięknych nogach to zrobiło mi się bardzo przykro. I jeszcze mam bliznę na prawym kolanie ;( to już w ogóle katastrofa. Na szczęście nie jestem sama:) Pozdrawiam was trzymajcie się:)

Gość Natika13
W sumie te kolana aż tak bardzo mnie nie obchodzą i nie myślę o tym... do czasu kiedy nie zobaczę idealnych nóg mojej psiapsióły . Do tego mam malutki biust, a mam 14 lat. I czuję się gorsza, w sumie bardziej mi zależy na większych piersiach ale jeszcze te kolana i mam już dość mojego wyglądu.

Gość Patrycja16
Witam! Ja mam 16 lat. Moim problemem są krzywe kolana. Jak złączę kolana to powstaje "O". Podobnie jak Majka mam bliznę na lewym kolanie, całkiem dużą;( Jasne, można nosić rajstopy, dłuższe spódniczki albo fajne spodnie, ale nie przez cały czas. Jestem bardzo zdołowana przez to.

Gość Ashley250
Nie znoszę swoich kolan dlatego od poniedziałku zaczynam biegać (bo mam do tego chude nogi) żebym nabrała mięśni przy każdej okazji będę siedzieć po turecu (to pomaga!!!!!!) i myślę, że tyle wystarczy nie wiem jak wam ale mi przy kolanach odstaja (chyba kosci) i one sie zlaczaja i wychodzi takie wielkie (O) a to wyglada conajmiej tragicznie

Gość Aga69888
Mam 21 lat i MIAŁAM krzywe kolana. Dla dziewczyn prostujcie je teraz tymi ćwiczeniami, bo dają rezultaty. Jesteście młode, kości wam jeszcze rosną, a jak będziecie dorosłe (18) to nic się nie da zrobić. Pozdrawiam

Gość DARIA 1966 r.
Mam krzywe kolana i tak jak Ashley250 :) tez mi odstaja te kosci (to jest ochydne) jak siedze to mam b. ladne nogi ale przez cale zycie nie bede siedziec mam kolezanke moze przyjaciolke (raz jestesmy razem raz nie) nawet rywalizujemy ze soba a ona ma nogi idealne bardzo zgrabne itp. i to jest rzecz ktorej jest zazdroszcze a ja reszte mam piekna (ładny biust) no i wogole

Gość Aga69888
Ale dałaś wypowiedź DARIA 1966r. :):) Ha, ha Nie ma co zazdrościć;)

Gość Pechowa14
Mnie tak zdołowały moje kolana, że aż szkoda mówić. Myślałam, że tylko ja jedna mam na tym świecie krzywe kolana a okazuje się, że na tym forum dużo dziewczyn ma krzywe kolana albo miało, a podejrzewam (właściwie jestem pewna:) że to połowa dziewczyn z krzywymi kolanami. W sumie by mi nie przeszkadzało, że kolana się trochę do siebie przyciągają, ale mi również odstają kości i się łączą no i oczywiście powstaje to paskudne "O". Mam nadzieję, że mi się uda je wyprostować, bo marzę o karierze modelki. Wiem, że Kate Moss też ma krzywe kolana. Widziałam zdjęcia i są gorsze niż moje. Ale czemu akurat ja jestem w grupie dziewczyn z brzydkimi nogami, a nie z pięknymi?

Gość Majka12
Jak Ashley 250 :) napisała, że będzie biegać to postanowilam zrobic tak samo, tez bede biegac jeszcze znalazlam krem zapobiegajacy bliznom i troche popracuje nad nogami, blizna bedzie mniej widoczna i wtedy jak sie zakryje pudrem to bedzie calkowicie niewidoczna. Mam nadzieje ze wszystko sie uda. Dobrze ze sa wakacje bo nie trzeba myslec o nauce... a w moim przypadku o bieganiu i pracowaniu nad miesniami:)

Gość Pechowa14
O, fajnie że ktoś jest teraz na forum. Dobrze trafiłam :) Codziennie tu wchodzę:)

Gość Majka12
To sobie pogadamy:) Hej pechowa!

Gość Pechowa14
Już trzy dziewczyny wzięło na bieganie, mnie też. Akurat mieszkam w Świnoujściu, to mogę biegać po plaży. Super, no nie?

Gość Majka12
No, też bym tak chciala:) ale najważniejsze że mam gdzie:)

Gość Majka12
A propo biegania wlasnie ide z moim psem to przy okazji wskocze w dres i ide biegac. To narazie moze jutro pogadamy

Gość Pechowa14
OK Do jutra! ;) :):):):):):):):):):)

Gość Nergalka008
nie mialam pojecia ze tak duzo dziewczyn ma krzywe kolana ja tez mam i to nawet bardzo... chyba innych cwiczen nie ma te co podaly inne dziewczyny sa bardzo dobre dzieki!

Gość Majka12
Nergalka 008? Przecież Nergal to jest ten facet co się spotyka teraz z moją ukochaną Dodą

Gość Pechowa14
Zgadza się:) Lubisz Dodę?

Gość Majka12
Czy ją lubię? Kocham !

Gość Pechowa14
Doda miała koncert w Świnoujściu 21 czerwca byłam, też ją kocham

Gość Majka12
Ja mieszkam w Poznaniu byłam na jej koncertach bo w Poznaniu zagrala parę i jeszcze byłam w Margoninie 9 maja tego roku

Gość Pechowa14
Moja ciocia mieszka w Chodzieży i też była na tym koncercie, strasznie jej się podobał.