Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujęęęę

Ktoś ma pomysł na dodatkową kasę ??

Polecane posty

Gość potrzebujęęęę

Hejka...jak w temacie...macie jakies pomysły sprawdzone lub nie na zarobienie kasy: w necie, gdziekolwiek ?? Byle legalnie:)

Gość potrzebujęęęę
hmm...zależy jakie i cóż przez to rozumieć:) Chyba mam...lubię robić sama wiele rzeczy w domku np. malować farbkami i naklejać na szyby swoje dzieła...mam za sobą malowanie ścian w postaci z bajek (z bajki NEMO konkretnie), no i wiele innych...a dlaczego pytasz ??

Gość potrzebujęęęę
dziekuje za propozycję...chociaż aż takich zdolności chyba nie mam:( Nie wiem cóż mogłabym zrobić...

ja polecam korepetycje - sama ustalasz sobie godziny i stawke tylko trzeba miec zdolnosci dydaktyczne - no i sa wakacje wiec brak chcetnych

Gość morze
zrup mi laske to ci dam 50 zl hi hi hi

Gość potrzebujęęęę
tylko gdzie tego szukać na allegro ?

Gość potrzebujęęęę
Zdolnosci dydaktyczne mam, skonczyłam pedagogikę....tylko ze teraz wakacje wiec własnie brak chetnych a poza tym nie mam za bardzo dziedziny z której mogę dawać korki...

Gość potrzebujęęęę
PODNOSZĘ..PILNE!!!

Gość to proste jest
tak, Zyta Gilowska - na kasę fiskalną :classic_cool:

A może popróbuj w przedszkolach - są takie, które działają nawet w wakacje.

Gość potrzebujęęęę
Hmm...mam wykształcenie pedagogiczne, ale nie przedszkolne a to do tego niezbędne...poza tym jestem na zwolnieniu lekarskim bo jestem w ciąży... I zostalismy z mężem bez śrdków do zycia... Albinoska wiesz moze gdzie dokładniej w allegro znalezc takie artystyczne cosie??:)

Gość potrzebujęęęę
No własnie...ja nie mam skonczonej pedagogiki I-III albo przedszkolnej, tylko zdrowia z wychowaniem fizycznym, wiec w przedszkolu mnie nie przyjmą bo stwierdza ze nie mam kwalifikacji...

Gość potrzebujęęęę
No trudne na pewno nie, tylko...potrzebowałabym materiałów: kamyczków, wisiorków itp... A myslisz ze takie malunki farbkami na koszulkach które się potem ściąga i nakleja na szkło, albo pomalowane butelki mogły by być ???

Gość tryku
a nie masz jakis ciuchów których juz nie nosisz? Tez mozesz na allegro powystwiac róznie niepotzrebne rzeczy

Moja znajoma kupiła tanie białe podkoszulki i malowała na nich różne wzory farbami akrylowymi :) Ja kupiłam od niej koszulkę zrobioną na wzór murku (murka?) z napisem THE WALL :)