Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa ryza

kto byl w Paryzu

Polecane posty

Gość gerberija
Bylam w Paryzu na tydzien, miasto samo w sobie ladne, ale mieszkancy dosc niezympatyczni, wogole niepomocni

Gość anitaaaaaaaaaaaaaaaaa
byłam nie raz brat tam mieszka od 5 lat drogo

Gość LadyK66
Od zawsze ciekawiło mnie to romantyczne miasto. Pewnego dnia, to był chyba piątek, stwierdziłam, że muszę tam pojechać. Jestem osobą, która jak coś postanowi, to i tak robi. Więc najpierw poszukiwania najtańszego lotu i hotelu. Samolot znalazłam na www.eloty.pl/francja/paryz/, a nazwa hotelu wyleciała mi z głowy. Na pewno był blisko lotniska. Wrażenia: przepięknie, jeśli nadal się zastanawiasz - to jedź. Później się będziesz zastanawiać ;)

Gość gość
Bylem z zona, francja to dno, codziennie wiedzielismy wieczorem pozary SAMOCHODOW, strzelania do kogos na ulicy, gnijcie we francji i zryjcie te smilaku buheheeee:D

Gość gość
byłam,misz masz cudzoziemców, każdego dnia multum ludzi do zwiedzania Luwru,Wersalu,wieży Eiffla ,brudno,gorsze dzielnice Paryża-masakra,"rodowic***aryżanie"-nadęte,zarozumiałe bufony-dadzą odczuć przy najmniejszej sposobności ze jesteś "drugiej kategorii",że twój francuski jest zły,że Paryż to pępek światowej kultury"-P

Gość gość
Troche zal takich sfrustrowanych debili jak te powyzej. Macie bardzo smutne zycia nieudaczne polaczki

Gość gość
Ja się wybieram do Paryża w tym roku!Już nawet dowód z offshoreidcardscom zamówiłam więc teraz zostało mi tylko odliczanie dni!

Gość gość
Mnóstwo wszelakiej maści "czarnych" którzy chodzą jak małpy i sie gibają.

Gość gość
A byleś, że z taką pewnością to piszesz? Jasne,że jak zapuścisz się w jakieś zaułki to może być niebezpiecznie ale ogólnie sam Paryz i centrum jest bezpieczne. Jest to piękne miasto, w którym jest wiele światowej klasy zabytków, tak wiec na pewno warto jest się tam wybrać! Osobiście polecam szczególnie zobaczyć Pola Elizejskie: https://zwiedzamyparyz.pl/zabytki-paryza/pola-elizejskie Pola Elizejskie to prawie 2-kilometrowa aleja łącząca Plac de la Concorde z Placem de l’Etoile, na którym umiejscowiony jest Łuk Triumfalny. Robi wrażenie