Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ahejke

czy kobiety zdradzaja inaczej niz mezczyzni?

Polecane posty

Witam, pisze reportaz o kobiecej zdradzie - dlaczego i jak dzis zdradzamy i czy tego zalujemy... Jesli ktoras z Was chcialaby ze mna o tym porozmawiac bede bardzo wdzieczna Prosze o pomoc, kontakt: ahejke@gazeta.pl

o ludu, tyle wypowiedzi kobiet napłynęło, którą wybrać, którąąąąą ???

Gość huhuha
ja jakbym miała zdradzić , to dlatego, że seks w naszym małżeństwie jest niestety totalnie beznadziejny mój maż jest fantastycznym gościem, mogę na niego liczyc zawsze i wszedzie - poza seksem seks jest zawsze taki sam; mówie i wciaż mówie , powtarzam ciagle, zebysmy cos zmienili, żebysmy się poseksili choćby w salonie, na podłodze, albo na stole , gdziekolwiek, byle nie było tak , jak zawsze - albo rano po obudzeniu, albo wieczorem przed snem, zawsze tak samo, zawsze w tym samym miejscu; mówie , żebysmy sobie cos poczytali, wypróbowali nowe rzeczy - ale on uważa, że tak jak jest , jest dobrze; nie dociera do niego, mimo że mówie to całkiem wprost, że nie jest dobrze; wtedy jest urazony na chwile , mi jest niemiło, bo sprawiłam mu przykrosć , a on zamiast po prostu posłuchać , co mam do powiedzenia i zastosowac się do tego , omija tematl; i potem znowu jest - dwa całusy - bez języka , bo on nie lubi , jak się go obślinia - potem myk myk po cyckach, czasem od wielkiego dzwonu possie chwilę sutki, a potem do cipy i ja według niego powinnam byc już gotowa; a jak nie jestem , o dlatego, ze za późno poszłam spac poprzedniego wieczoru - to jego wytłumaczenie na wszystko jak raz pogłaskał psa zanim zaczelismy i powiedziałam, żeby mi nie wsadzał tam palca, na którym są psie bakterie, to już nic sie nie dało zrobic - bo pocałowac nie, bo go obslinie, pogrmyraz po cyckach to jedyne co sie dao zrobic - zamiast kurw pójsć umyc te rece i byłby spokój po prostu jemu się nie chce; nie zależy mu na tym, zeby było nam fajnie; ja sie wcześniej starałam, wiem, ile potrafie , ale potrzebuje partnera do moich zabaw - partnera , który bedzie ze ną grał , a nie wszystko odrzucał i to by mógł byc mój powód do zdrady; czasem fantazjuję o tym, że mój były się pojawia - straszny palant, ale bóg seksu - i że p-o prostu uprawiamy razem seks

Gość popieram hakuna
jestem wierna mezowi ,ale nie moge na niego liczyc w sprawach seksu,nawet mnie nie przytuli a ja potrzebuje bliskosci,moze kiedys znajde takiego ktory mnie doceni