Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musiq

NOWA suknia ślubna - Poznań - sprzedam

Polecane posty

Witam. Mam nowiusieńką suknię ślubną - prosto z salonu od krawcowej, uszyta na wzrost ok 173-175 cm +3cm obcas, wymiary 91-68-97. Suknia z bolerkiem i halką. Wszystkie szczegóły tutaj http://allegro.pl/item212445593_nowa_przepiekna_suknia_slubna_poznan_.html Suknia jest prosta, elegancka, szykowna,delikatna.... same zobaczcie!! Zapraszam serdecznie i polecam!!!! :)

Gość la la la
Po co szyli Ci nową ? Mogli zapłacić odszkodowanie i nie musiałabyś głupich aukcji wystawiać. A może ona nie jest nowa :)

Gość no ona jest taka sobie
za skromna

Gość no uszyli nową
pewnie dlatego ze im się bardziej opłacało bo jak np uszycie sukni wynosi ich np 400 zł, a sprzedają za 2800, to ile mieli jej oddać tego odszkodowania :D lepiej było im uszyć i o :D a ona sprzeda za 1800 :D

Było dokładnie tak jak pisze przedmówca/-czyni/. Nie opłacało się im dawać odszkodowania, a swoja drogą na pewno w międzyczasie nieźle zarobili na wypożyczaniu jej..... Ehhh, nie dało się z kobietami gadać, ciągle była inna wersja zdarzań, a gdy po miesiącu mój mąż sie wkurzył i powiedział im kilka ciepłych słów - następnego dnia oddali nową suknię!!

Oczywiście na zdjęciach jest moja suknia ślubna, ale dokładni taki sam nowiusieńki egzemplarz wisi u mnie w domu. Identiko :) I ja też oczywiście wolałabym rekompensate finansową niż teraz mieć super nową suknię w szafie... w końcu drugi raz już ślubu nie będę brać ;p