Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombelek_444

Czy jestem w ciąży?? Poradźcie nie nabijajcie się Proszę!!!

Polecane posty

Gość Bombelek_444

Dokładnie tydzień temu kochałam się ze swoim chłopakiem. Parę razy wsadził mi bez prezerwatywy ( może 4 lub 5 ) A potem założył kondona. Jakie jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży?? Myślę że wtedy nie miałam dni płodnych ale wątpliwości pozostają. 2 dni potem leciał mi śluz podobny do tego który oznacza płodność proszę poradźcie mi!!!

Gość blikurat
Na 90% w ciąży nie jesteś :) Miałam wieeele podobnych akcji :) Nie martw się :)

Gość Marta1983
nie masz się czym martwić. Na drugi raz pamiętaj o zabezpieczaniu się aby nie pisać kolejnych takich tematów.

Gość Bombelek_444
heh mam taką nadzieję dziewczyny. Już więcej nie będzie takiej chwili zapomnienia. Dziękuję za rady.

Gość znowu echh
a co to jest kondon??? :o :o :o , do ksiazek a nie za seks sie brac...

Gość Bombelek_444
Dziewczyny piszcie coś pliska !!!!

Gość ekelibianos
żebym ja miala takie problemy nie rozumiem ludzi ktorzy panikuja ja nie moge zajsc w ciaze a zrobilabym wszystko zeby miec dzidziusia

ekelibianos jestem w identycznej sytuacji. I mam nadzieję nawet jak była tylko ejakulacja w okolicy wejścia do pochwy:) Naczytałam się sporo o tym i wiem, że jest bardzo nikła szansa, żeby tak zajść, ale jest. Ginekolog tez mi to powiedziała i w dodatku niekoniecznie zawsze można wyliczyć dni płodne, lepiej obserwować uważnie swój organizm. Polecam małą, ale świetną książęczkę "Miłość i płodność" Mercedes A Wilson. Niby oczywiste sprawy, ale na wile rzeczy tez otwiera oczy. A mianowicie, że śluz płodny może wystąpić nawet w okresie miesiączki, co też potwierdziła moja ginekolog. Więc autorko, uważaj.

Wbrew pozorom, bardzo trudno zajść w ciążę... Choć moja mam, zirytowana długim brakiem wnuka, zawsze mówi, że jedne jeszcze majtek nie zdążą zajść, a już wpadka, a jak tu się młode małżeństwo stara, to mu nie wychodzi. :P Złośliwość losu :P

Zawsze wszystko jest na odwrot... jak sie czegos bardzo chce to sie tego nie ma. Moja rada- wziac urlop pojechac gdzies z ukochanym, zostawic problemy, zapomniec o nich na jakis czas, wyluzowac sie, i probowac probowac probowac! Powodzonka!

Właśnie jesteśmy na urlopie w górach. Ja siedzę w pokoju na z laptopem, a mąż naprawia komputer właścicielowi pensjonatu... "Już druga godzinę.. Jest informatykiem i się przyznał, jak pytał o dostęp do netu... :) A tak serio, to u nas jest inny problem. A raczej ja jestem problemem, ale to już nie ten temat. A poza tym rady dziewczyn nic tu nie pomogą. Musimy, jak piszesz się starać i ćwiczyć :)

Gość mala19820
Witam..mam pytanie..30.12.2009 odstawilam tabletki a 1.01.2010 kochalam sie z facetem lecz byl to stosunek przerywany,dostalam krwawienie z odstawienia lecz od 2 tyg boli mnie brzuch mam mrowienie w piersiach i do tego caly czas bialy sluz ktory sie nie zmienia raz jest go mniej a raz wiecej,czy jest to mozliwe by po 3 dniach od odstawienia byla owulacja?Czy jest to mozliwe bym byla w ciazy? test wyszedl negatywnie...dziekuje

Wszystkie klasyczne objawy odstawienia tabletek... organizm twoj przyzwyczail sie ze katowalas go hormonami teraz mu ich brak. Pamietaj jednak ze teraz mozesz byc bardzo plodna i stosuj antykoncepcje, tez przez to przechodzilam.

dni płodnych się z zasady nie wylicza. wyliczanie to własnie klasyczny "kalendarzyk", z którego pochodzi obecnie połowa Polaków :) miarodajne w jakimś stopniu jest tylko i wylącznie wyznaczanie dni płodnych na podstawie obserwacji okreslonych objawów.

Gość mala19820
czyli rozumiem ze to nie ciaza tylko objawy odstawienia tabletek..bo nie do konca jestem tego pewna..raz odstawialam tabletki robilam przerwe 1 miesieczna ale takich objawow nie mialam