Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaP

Evegen- czy to coś dziala?

Polecane posty

Gość załamanaP

Witajcie... Dużo czytałam o evegenie- niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii kobiet, które go stosowały... Nie chce się już pocieszać ani oszukiwać… Interesują mnie rzeczywiste efekty... Wiec błagam o pomoc:)) Czy ktoś z Was może stosował ten ,,cudowny: produkt? Czy mogę mieć w ogóle jakieś nadzieje ze stan mojej klatki piersiowej przynajmniej trochę się zmieni? Proszę o rade bo jestem gotowa kupić od razu 4 sztuki evegeniku na allegro:P Z góry dziekuję.

Gość załamanaP
Może i masz racje ale zdesperowane kobiety chwytają się brzytwy...:P

Gość załamanaP
No dobra ale ja nie chce z A do F a poprosty z 0 na A no ewentyalnie z 0 na małe B hehehe... Nikt z Was naprawdę nie stosował evegenu? Interesuje mnie tylko ten produkt- moja ostania nadzieja na odrobinkę kobiecości:P

Gość goja1001
czy może mi ktoś napisać czy ten cud działa,czy po zakończonym zarzywaniu piersi nie zmaleją i czy nie ma skutków ubocznych.proszę niech ktoś mi pdpisze.

Gość gosienieńka
czt ktoś do diaska odwiedza tę strone?

Gość gosienieńka
dzisiaj dostałam bosom-biust jestem ciekawa rezultatów,ale po co pisać skoro i tak tu nigdy nikogo nie ma.

Gość gosienieńka
moż ktoś coś w końcu napisze.kiedyś.

hej, dał ci ktoś link do forum o powiększaniu piersi to poczytaj. tam nie ma porad jak powiększyć do F tylko właśnie z 0 do czegokolwiek.. o evegenie też jest sporo

Gość gosienieńka
Samanta chodzi mi konktetnie o podany produkt.podaj ten link

Gość a oczek nie masz
????????

Gość gosienieńka
jestem po nocce i ledwo co widzę he,he......ale dzięki

Gość gosienieńka
dla wszystkich zainteresowanych babeczek będę Was informować o postępach jakie poczynił bosom-biust jeśli takie nastąpią, wierzę,że nastąpią.

Gość ccccc
ale heca

Gość gosienieńka
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gosienieńka
do Zalamana P jesli chcesz wiedziec czy dziala to tak,jak chcesz o cos zapytac to napisz e-maila

Gość yo_sis
Ja biorę Evegen od kilku dni,jak się zacznie coś dziać,dam Wam znać,również jak koleżanka reprezentuję wiekszepiersi.phorum.pl ,więc zapraszam tam do poczytania coś więcej na ten temat,w preparatach powiększających biust.pozdro

hej ja bralam evegen z allegro i powiem tak:zjadlam trzy opakowania tego czegos nie dziala nie dajcie sie nabrac...!!!! po czym kupilam herbate breast enhacement z jakims niby znaczkim dobrej jakosci i tez nie dziala... a ja poprostu chcialam tylko przejsc z AA na B :( NIE DAJCIE SIE NABRAC ze urusl o cm lub 2. bo to tylko wmawianie sobie ze sie powiekszy. ja czekalam na taki efekt ze bede mogla zminic stanik i nic...

dziewczyny poczebuje pomocy. zamawialam te tabletki juz 2 raz i za kazdym razem przyszkly mi inne tzn inaczej otwierany pojemniczek i inny kolor tabletek raz byly rozowo- fioletowe a teraz mam czerwono biale. napiszcie mi jakie wy macie bo jak to sa jakies podrobki to nie bede ich jadla. prosze o pomoc!!!

dziewczyny poczebuje pomocy. zamawialam te tabletki juz 2 raz i za kazdym razem przyszkly mi inne tzn inaczej otwierany pojemniczek i inny kolor tabletek raz byly rozowo- fioletowe a teraz mam czerwono biale. napiszcie mi jakie wy macie bo jak to sa jakies podrobki to nie bede ich jadla. prosze o pomoc!!!

Gość zochaaaaaaaaaaa 21 .....
Hej rozpaczone. Wy chyba nie czytacie dokładnie o tabletkach evegen. Te tabletki trzeba brać pół roku aby były efekty. Ja jestem po 4 opakowaniu, biore największą dawke czyli codziennie po 3 tabsy i widze że są bardziej jędrne. Co do koloru, nie martwcie się tym. ja też się tym zdenerwowałam że podróbka.Sprawdziłam to wysypałam zawartość jednej i drugiej i okazało się że w środku jest to samo.Jak macie jakiś problem to piszcie.

Gość kari22
hej :) biore juz 2 opakowanie evegenu i coś zaczyna się dziać :P efekty zauważyłam nie tylko ja ale i mój facet :P twierdzi, że są bardziej jędrne :) i pełniejsze :) zmierzyłam się i obwód zwiększył mi się o 1 cm ( po jednym opakowaniu) W tej chwili biorę 5 tabletek dziennie. Dwie rano, 1 popoludniu i 2 wieczorem :) Piersi wciąż mnie bolą i są bardzo wrażliwe

Gość zosiaaaaaaaaaaa 21 .....
Skończyłam 5 opakowanie. Zauważyłam że cena tabletek rośnie. Ostatnio kupiłam 3 opakowania za 70zł już z przesyłką, teraz kosztują o 10zł więcej. Gdyby ktoś znalazł tańsze piszcie do mnie. Coraz cęściej boli mnie biust, ale najważniejsze jest to że coś się z nim dzieje,jest pełniejszy. Mam rozmiar B chce zmienić na C.

Gość She_31
Witam, Ja evegen stosuję ponad miesiąc. Już po kilku dniach pojawiły się dość silne bóle jajników. Zmniejszyłam dawkę do 2 tabletek / dzień i bóle znacznie sie zmniejszyły. Skutku powiększenia piersi nie ma. Pisałam do kilku dziewczyn i tylko 2 zaobserowowały niewielkie zmiany w wyglądzie piersi. Dzisiaj byłam na usg i stawierdził u mnie torbiel. Nigdy wcześniej nie miałam żadnych zmian. Będę musiała brać tabletki na uregulowanie hormonów, gdyż torbiel mogą mieć podłoże hormonalne. Przypuszczam, że estrogeny zawarte w evegenie spodowowały niedobór progesteronu (te dwa hormony mają różne, przeciwstawne działanie), który muszę teraz uzupełnić. Nie chciałbym wyciągać pochopnych wniosków, ale moim zdaniem preparat ten nie jest jednak bezpieczny dla zdrowia kobiety, gdyż może prowadzic do naruszenia naturalnej równowagi hormonalnej, a w konsekwencji do dalszych zmian jak właśnie powstanie torbieli. Postanowiłam podzielić się z Wami swoimi spostrzeżeniami. Nie polecam tego typu preparatów. Nie są sprawdzone, są sprowadzane niewiadomo skąd (przeważanie piszą, że USA). Nie wierzę w opisy składu - przy większości ziół wchodzących w skład piszą, że reguluja gospodarkę hormonalną. Wiem, że was kusi ten preparat, ale ja już bym go nie kupiła. Kupiłam za to krem Dax Perfecta do biustu i masuję. Ładnie pachnie i myślę, że poskutkuje, a przynajmniej nie zaszkodzi.

Gość maja69
Ja róznież odradzam evegen,miałam podobne skutki uboczne.Tak na prawdę odradzam wszystkie preparaty z fito estrogenami gdyż prędzej czy później dojdzie do nadmiaru estrogenów i problemów hormonalnych jak to było u mnie .ja do dziś sie męczę z tym a przygodę z takimi preparatami zaczęłam pare lat temu.Serum dax perfecta nie jest inny .Również działa na zasadzie fito estrogenów.Wiem bo stosowałam.DZIEWCZYNY ZASTANÓWCIE SIĘ CZY CHCECIE BYĆ ZDROWE Z MAŁYMI PIERSIAMI CZY CHORE Z DUŻYMI