Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowity twardziel

W Polsce jest ponad 5 mln singli .

Polecane posty

Czyli ludzi samotnych powyzej 25 lat . Jakby wszyscy po kolei zaczeli wchodzic sobie na ramiona i stawac jeden na drugim to utworzyliby taki wysoki slup ze ja pierdole 🖐️ Zaraz ide jesc obiad .

Pojecia nie mam , jak przeczytalem ze w Polsce jest tyle samotnych ludzi to z wrazenia az przestalem o tym myslec . Sredni mezczyzna w Polsce mierzy 1.78 m x 2 500 000 srednia kobieta w Polsce mierzy (nie wiem niestety) x 2 500 000 w kazdym razie ten slup bylby zajebiscie wysoki , ja stanalbym na szczycie .

to słuchaj, ja ci proponuje nalesniki, szybko i dietetycznie. A propos: cos mi mówi że tez byś stanał na tej piramidzie singli.... Mylę sie.? :)

Przeciez napisalem ze na samym szczycie ale na mezczyznie , kobiety maja waskie barki wiec byloby malo stabilnie . Ikebana -zalozylem dwa debilne tematy , czemu na nich piszesz ?

Nie jestem przyzwyczajony do takich przejawow sympatii , tak sie wzruszylem ze az mam mokre oczy , to nie sa lzy bo ja nigdy nie placze , chyba mi sie tylko oczy spocily .

poza tym te topiki wcale nie sa debilne, sa ciekawe i interesujace a co najwazniejsze odzwierciedlają twoja wrazliwą dusze... i mieciutkie serce... :) I tesknotę za kims... To takie ludzkie i fajne....:)

Gość onaona ona
no i romans sie kroi

.. ale co by nie być posądzoną o podrywanie cie, zmykam czym predzej, zjedz obiad,kochany, bardzo cie Ike prosi... Pozdr.

a jak ktoś ma poniżej 25 lat to nie łapię jako statystyczny singiel? znów jakaś cholerna dyskryminacja...

Gość aga jakaś taka
ale polot wypowiedzi ja pierdole :)

Na moj polot nie liczcie , na usprawiedliwienie moge powiedziec ze na innym topicu napisano ze jestem glupi wiec ja nie musze sie wysilac . Fajnie jest byc debilem :)

Gość o to się przyda
Ja tylko żartowałam :D bo ciągle szukasz wygodnego usprawiedliwienia, ale wbrew pozorom, nie jest tak źle. :)

W zasadzie to stare babcie ktorym poumierali dziadkowie tez mozna nazwac singlami :O

A taka babcia da rade mnie utrzymac jak jej stane na barkach , jak myslicie ????

Gość a nie możesz
Babcie są kruche i możesz się nabawić siniaków. :p

Takie babcie to czasem maja wiecej krzepy od mlodych, zwlaszcza walczac o miejsce w autobusie w drodze na rynek, lokcie z zelaza, ani nie uszczypniesz :D