Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revolution

Ziaja- czy są dobre?

Polecane posty

Gość revolution

chcialabym zapytac wszystkie panie które uzywają bądź mają do czynienia z kosmetykami firmy ZIAJA, czy są one dobre, czy na was działają, pomagają, czego nie polecacie i ogólna ocena..Pozdrawiam!

Gość ytttt
są bardzo fajne,używałam kremu pod oczy,kremu kakaowwego,szamponu i byłam zadowolona :)

Od jakiegoś czasu używam masła waniliowego do ciała Ziaji i chyba nic innego nie działa na moją skórę jak dobrze,jak to.

Gość ajdfaj
tak,jestem zadowolona ze wszystkich kosmetykow Ziaja

Gość ziaja- jak najbardziej-
od chyba 10 lat ich używam.. polecam kremy z kozim mlekiem krem brązujący sopot i balsam, tonk nagietkowy i mleczko. maseczki z kozim mlekiem , krem pod oczy pietruszkowy, krem oliwkowy, balsamy wszystkie są ok, także dobry szampon z czarnej rzepy,polecam też odżyeki do włosów,jest tego teraz cała masa sprawdz ich strone www.ziaja.com.p-jestem zadowolona i polecam wszystkim

Gość uzywam
polecam szampony do wlosow ciemnych.sa rewelka

Gość Cocounutka
A czy krem z koziego mleka pod oczy jest dobry-odpowiedni dla 20 latki?

Gość ten krem kozie mleko
jest chyba bardzo tłusty

Gość płyn do demakijażu
tani i super :)

Gość revolution
Bardzo wam dziekuje za odpowiedzi. ja tez tak myslalam;) kupilam sobie z tej firmy kilka kosmetyków, mam nadzieje ze na mnie podzialaja równie dobrze:) a ceny sa po prostu CUDOWNE:) nie ma co przeplacac na reklamowane, bezskuteczne badziewia..

ja też bardzo lubie, ostatnio masło kakaowe do ciała, ale również miałam kremy do twarzy, i samoopalacz.. Fajne, niedrogie i delikatne kosmetyki.

Gość tonik ogórkowy
powoduje u mnie wypryski :( Szkoda, bo ma fajny zapach. No ale cóż, typowy tani kosmetyk z glikolem propylenowym

Gość monika - zalamana
NUNO!!!! TA NOWA SERIA KOSMETYKÓW ZIAJI,perełka!!! mam okropną cerę, a po żelu, peelingu enzymatycznym, po kremie i toniku z serii NUNO (nowa seria,dla cery trądzikowej) pryszczy nie ma prawie w ogóle,naprawdę. podobnie z przebarwieniami - chciałam już iśc pod laser:| bo mam okropną masakre,a po tych kosmetykach.. niebo lepiej. naprawdę,warto - dziś dokupiłam maseczkę z zielonej glinki,kosztowała tylko 5,60 zł!! żel kosztuje jedyne 7,50, krem jakoś też tak samo, peeling niewiele powyżej 5zł - tanie,a jakość..perełka. nie podrażniają,no cudenko - musicie same wypróbować,polecam ogromnie. i dodatkowo - proponuję wam takie coś - w ramach własnego doświadczenia,bo od kilku tygodni zabrałam sie porzadnie za usuwanie całego syfu z mojej twarzy - mam potwornie zanieczyszczona cere, tradzikowa,z bliznami i przebarwieniami - teraz jest o niebo lepiej - słuchajcie- moczymy buźkę wodą, bierzemy cukiernicę, wysypujemy na wilgotne ręce trochę cukru i masujemy tym mordki - trochę drapie, bo cukier jest gruby,ale złuszcza GENIALNIE, lepiej niż najdroższy peeling - zdziwicie się już po jednym razie. to + nuno = sukces!!

Gość Gośka295
Kosmetyki z tej serii są mało wydajne.

Gość Gośka295
Z tej serii używam kremu antybakteryjnego przeciw syfom i nie widzę efektu. Kompletna załamka, możecie polecić mi coś bardziej wydajnego???

Ja myślałam kiedyś, że te kosmetyki skoro tanie, to są do dupy. Aż tu pewnego razu pani w sklepie mi poradziła odżywkę do włosów Ziaji właśnie. Kosztowała tylko śmieszne cztery złote, więc pomyślałam: "'a co mi zależy?"' No i kupiłam. Od tej pory coraz częściej sięgam po kosmetyki tej firmy ;)