Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszara na wszystko

suszarka dobra na wszystko!?!?

Polecane posty

Gość suszara na wszystko

jestem zaniepokojona- moja 3 miesieczna corcia od urodzenia ma kolki, jedynym sposobem na uspokojenie jej i odwrocenie uwagi od bolu jest dzwiek suszarki. Nie pomagaja leki, herbatki doslownie nic. Suszarka potrafi ja uspic, uspokoic i odprezyc. Martwie sie bo to zaczyna byc dziwne. Suszarka stoi przy naszym lozku gotowa do "odpalenia"... Dziecko codziennie, nawet kilka razy dziennie jest nia"traktowane" z czystej d esperacji.. nie z wygodnictwa... ale czy to jej nie zaszkodzi? prosto mowiac jak ktos sluchalby 24 godz na dobe dzwieku suszarki chyba popieprzyloby mu sie w glowie... czy nie porobi sie nic mojej corci od tego? Oczywiscie suszarka nie jest wlaczona 24 godz na dobe... ale ok 30 minut dziennie ( sumujac ) chodzi.. Czy Wy tez mialyscie takie jazdy z suszarka? Ostatnio ogladalam miasto kobiet i tam taka laska zamiast suszarki brala dziecko pod okap kuchenny i go wlaczala.

Pierwsze miesiące życia naszego syna tez upływały pod dźwiękiem suszarki. Oszczędniej jest włączyć radio na zasięg między stacjami (żeby szumiało). Podobno ten dźwięk przypomina dziecku dźwięk, który słyszłąo w łonie matki, i to je tak uspokaja. U nas działało rewelacyjnie, choc dla nas było męczące, fakt. Ale syn wyrósł mna normalne dziecko, przynajmniej do tej pory nic nie wskazuje, zęby mu sie w głowie poprzestawiało:) Z dwojga złego lepszy szum niż placz dziecka.

a u nas nie suszarka ale wlaczony odkurzacz:-)nie na najwieksze ssanie ale takie delikatne.maly poprostu przy tym zasypial

Gość blondasekkk
o tak suszarka baaardzo pomogła przy kolkach.

a ja polecam SEN BOBASA Płytę z nagraniem suszaki, odkurzacza morza itd. znalazłam na allegro SUPER rozwiązanie! Bartuś śpi jak nigdy! pozdrawiam

Witam, u nas suszarka była zbawieniem, na początku delikatnie nagrzewaliśmy brzuszek,ale póxniej okazo sie, że sam dźwięk wystarczy. Chodziliśmy wszędzie z suszarką:) później przeszło

Gość moj synek tez zasypia przy
suszarce, kupilam mu plyte kolysanki prenatalne ale dupa nie dziala to na niego

u mnie odkurzacz ... zasypiala przy odkurzaczu do 4 miesiąca ,pozniej stopniową ją odzwyczajałam od tego ,teraz śpi normalnie.

U nas też do 3 miesiaca stał non stop odkurzacz :) Jest wszystko OK!