Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki818

Jagienka-katowice prosze o opinie!!

Polecane posty

Gość miki818

Gość miki818
jeszcze raz prosze o jakies opinie. zostal nam juz chyba tylko wybór między Jagienką a Club99 i nie umimy się zdecydować. Jak narazie za Jagienką przemawia wygląd lokalu a za Clubem obsługa (przynajmniej narazie) bo sale maja taka sobie...no zwykła sala jakich wiele... PROSZE POMÓŻCIE

Gość hello_kitty
Podnoszę w sprawie Jagienki w Katowicach! czy ktoś tam był na weselu?

Gość no to odpowiadam
Nie byłam na weselu, ale wiele razy byłam tam w restauracji albo obok w barze. Ogólnie - bardzo fajna obsługa i dobrze gotują. Jedzenie jest ładnie podane - zamów sobie lody - zobaczysz jak fikuśnie je serwują;-)

ja miałam przyjęcie weselne w Club 99 i było naprawdę świetnie:) jedzienia dużo i bardzo profesjonalna obsługa-godni polecenia;) goście byli bardzo zadowoenie :)

Gość hello_kitty
upup

Gość widkkaska
Czy ostatnio był tam ktoś na weselu, badź innej uroczystości???

Gość nikaaaaa5
Ja nie byłam w jagience na żadnym weselu, ale mieszkam na tym osiedlu i muszę Ci powiedzieć, ze bardzo duzo wesel tam sie odbywa to chyba dobry znak:)). Lokal bardzo ładny, dosc przestronny, jedzenie faktycznie bardzo dobre, takze póki co same plusy:)) A próbowałas na 1000-leciu gornym w takiej restauracji Mieszko? Tam byłam na weselu i moge sie wypowiedzieć tylko w samych superlatywach:))