Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie male

Da sie wytrzymac cala noc w sukni z goresetem?

Polecane posty

Gość pytanie takie male

pytam bo dzis kupilam suknie slubna. Super, tylko ze jak docisne gorset do konca to ciezko mi odychac ;( czy to normalne? czy mozna go nieco poluzowac? nie straci fasonu?

Gość to widocznie masz za ciasny
gorset. Ale przecież gorsety są specjalnie tak skonstruowane, żeby w razie czego sobie poluźnić. Jeżeli nie możesz oddychać, to znaczy, że za ciasny. Ja nieraz miałam suknie z gorsetami i spokojnie oddychałam

Gość pytanie takie male
jak poluzuje to moge, ale jak docisne sznurowki na maxa to juz gorzej

Gość to widocznie masz za ciasny
to nie musisz dociskać przecież na maxa. Poluźnij trochę, bo nie wytrzymasz całą noc. Musi być na tyle poluźniony, żebyś czuła się swobodnie

Spokojnie da się wytrzymać :) Skoro Cie ciśnie to może za mocno sobie go zasznurowałaś lub jest tak jak piszą dziewczyny za mały. Ja miałam sznurowany w literę \"V\" tzn. od góry był słabiej zasznurowany a w dół mocniej, tak więc mogłam bez problemu tańczyć, siedzieć, chodzić i przede wszystkim oddychać :D

Gość nio wlasnie...
jak poluzuje to jest super, ale dziewczyna id korej kupilam suknie, miala zasznurowana na maxa. musze na spokojnie pokombinowac. najwyzej pojde do krawcowej aby mi cos doradzila.