Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karykaturaktora

jak spedzacie czas z waszymi kilkumiesiecznymi dzieciaczkami?

Polecane posty

Gość karykaturaktora

kompletnie nie wiem co robic z moja 2 miesieczna corka, czesto placze, podobno ma kolke, nie wiem co z nia robic pomiedzy karmieniami, nie wiem co robic gdy nie spi:( czy wasze dzieci sa spokojne? czym to sie objawia ze sa spokojne? leza caly czas w lozeczku same?

Gość margolino
Jak moja mała miała 2 miesiace to zazwyczaj leżała w łóżęczku. Trochę ja nosiłam, lulałam, mówiłam do niej, a poza tym korzystałam z ostatnich chwil swobody, bo teraz ma 8 miesiecy i już nie chce siedziec sama, jeczy o towarzystwo, muszę do niej mówić, zabawiac i ogolnie razem sie bawimy. Jak bawi sie sama to korzystam i siedze na kafe.

Gość margolino
Korzystam z tego, ze jeszcze sie sama nie przemieszcza, bo wtedy to juz chyba nie bede miala w ogole czasu dla siebie.

moja córka ma 3 miesiące, jak nie śpi i nie je, to leży sobie na macie, potrafi się na niej sama bawić do godziny; leży w łóżeczku pod karuzelą; lżymy razem i czytam jej bajeczki, wierszyki i pokazuję obrazki; śpiewam jej, noszę troszkę po domu i coś pokazuję, daje małej różne grzechotki, albo sama jej \"grzechotam\" nad uszkiem; no poza tym, czas między karmieniami, to spacery

Gość ale nudy ile tak mozna
jestem szczera ale to nudne codzien to samo przez kilka 1 mies nie potrzebuje naszej uwagi, ale duzo je, spi, potem juz zaczyna zwracac uwage, 4-5 mies i trza dziecku towarzysta, potem chodzi i tak w kółko ani chwili spokoju