Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZazdrosna

kurcze jAak to mozliwe

Polecane posty

ze moja kolezanka jest ładna fajna mądra nie wywyzsza sie tym mimo wszystko wkurza mnie ta jej doskonałosc chociaz ja lubie to jest dobijajace :o

Gość loleczka
a co ty jesteś głupia i brzydka?

moze nie głupia ale z ta ładnoscia to niezabardzo ona ma ponadprzecietna urode jest naprawde bardzo ładna :o

pytam jak to możeliwe ??!!

wyjazd b dobrze dziękuje :) nawet pogoda była taka jak chciałam :) już się witałam popołudniem ale olano mnie ciepłym moczem :o

Gość wiesz co...
ja tez mam taka kolezanke... ma urode ponad... ech... ale jest glupia. ma pecha u facetow a jak juz dobiera takiego to na miesiac i po wszystkim. zawsze jej uroda byla na 1 miejscu ale teraz okazuje sie niezbyt potrzebna bo ja mam meza juz a ona nadal skacze od faceta do faceta i nici z jej urody .

no własnie przewaznie tak jest albo uroda albo inteligencja albo charakter ale ona ma wszystko :o to jest nie możliwe 😭😭 dlaczego musiało trafić akurata na mnie :o😭

Gość wiesz co...
albo ty na nia..heheh a co cie to ochodzi...wez ta zazdrosc wyrzuc za drzwi ja tez zazdroscilam ale juz przestalam bo mi sie "wydawala" tez madra i wszystko na miejscu ale teraz po wielu latach okazalo sie ze jednak NIE

Gość wiesz co...
i dodam ze teraz ona mi zazdrosci wiesz czym?? wywleka mi wszystko klotniami ze ja taka szczesliwa jestem ze mi sie uklada itp... ja nigdy nie wszczynalam klotni z powodu jej urody bo po co teraz widze ze wlasnie z jej mysleniem cos nie tak skoro sama nie umie zadbac o zwiazek a mi go zazdrosci odwrocilo sie ...jak to mowia zostalo mi to wynagrodzone :) takie wlasnie ubolewania jak twoje

to mnie obchodzi ze przyzniałam się z nią przez całe gimnzjum i podstawówkę i że byłam jej cieniem i nabawiłam się kompleksów teraz nadal utrzymuje z nią kontakt choć specjalnie poszłam do innego liceum ale ona jest po prostu fajna i swietnie się z nią dogadauje nadajemy na tych samych falach dlatego nadal utrrzymuje z nią kontakt