Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinienia

Kolczyk w języku? poradźcie mi szczerze!

Polecane posty

Witam was wszystkich mam kilka pytań związanych z kolczyiem w języku mozecie mi pomóc odp. na nie? z góry dzięki 1. Czy długo jest język spuchniety? 2. Czy mocno to widać? ( mama nic nie wie o tym planie ale jak sie dowie to kaze wyjąć wiec rozumiecie) 3.Jak długo sie goi ? 4. No i te najczęstsze i najgłupsze \'\'czy boli?\'\'

Gość salaris
1) mnie bolał cały czas, dopóki miałam ok2 tygodni 2) niestety widac, i ponieważ moi rodzice tez nie wiedzieli zdecydowałam sie, ze gra nie warta świeczki, inni nie widzą, bo musisz wystawić język by pokazać ;)a Ty w domu musisz sie chować 3. u mnie nie zdążyło 4. boli cholernie, to był dodatkowy powód by sie nie meczyć i wyjać mi wystarczyły 2 czynniki (rodzice i ból) w sumie 3 (bo jak juz go miałam, to nikt tego nie zauważał) mimo, ze się troszke sepleni, tego sie ukryc nie da, przynajmniej na początku. To było jakieś 5 lat temu, teraz mam 23lata i bym sie nie zdecydowała, zapewne to jest nie wygodne w całowaniu, bo musisz uważać, no i w innych rzeczach ;) bo zatym nie kazdy akceptuje takie wynalazki ;) Pozdrawiam

Gość wwe
baaaaardzo boli..odpuśc sobie...chyba ze jestes masochistką:)

dzięki ;) poczekam jeszcze z tą decyzją albo najpierw wyśle kolezanke( królk doświadczalny) hehe i zobacze jej wrażenia bo jeszcze bardziej napalona na ten kolczyk niż ja :) pozdarwiam i dzięki

wiesz co w sumie też mi sie to podoba i bólu nie boje sie bo miałam kiedys pod językiem w wędzidełku i tam nie bolało. tylko najgorsze jest to ze moi rodzice nie zgadzają sie na to i boje sie ze zobaczą! jak myslisz co mam robic?

moi rodzice tez nie zgadzaja sie dlatego przekluje bez ich wiedzy. jak cos zauwaza to im wytlumacze ze nie robie tego zeby pokazywac tylko sama dla siebie i jak wyjme z jezyka to sladu nie bedzie.