Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnie popieram PIS

Kto podziwia Pana Premiera?

Polecane posty

i uważa go za genialnego stratega i najwybitniejszego polityka w historii?

Gość BeznadziejnaOsobaZazdrosna
za co go niby podziwiasz?

Podziwiam go za odwagę, bezkompromisowość, spójną wizję polityki...Takiego polityka potrzebowała Polska. A co do Marcinkiewicza. On jedynie realizował program PiS i pana Jarosława Kaczyńskiego. Nie przypisujcie mu większych zasług.

Gość kropka3310
Z urody to nie, ale co teraz robi to tak .

Gość Mr T
n ja jestem pod wrazeniem ze przez ten caly czas ma swoja strategie i ja wykonuje bezblednie w bialych rekawiczkach.. coz zreszta prawda jest taka ze to osoba wyksztalcona a nie jakis mlot! no w dodatku osoba nei zamieszna, ktora nie boi sie ukladow i je zwalcza!

Gość ćwierć mrówki
Pan premier trzyma mnie w nieustannym podziwie. To genialny przywódca, doskonały mówca, poliglota, świetny dyplomata, wspaniały ekonomista, poszechnie lubiany polityk, bydzący podziw i zazdrość w świecie. Poza tym to ujmujący mężczyzna, pełen osobistej kultury i wdzięku gentleman. To pierwszy przywódca którym możemy się wreszcie pochwalić w świecie. Oprócz tego ma to czego żaden dotychczasowy premier nie miał - swoją kopię - co pozwala mu być w dwóch miejscach jednocześnie a w razie niedyspozycji być zawsze obecnym tam gdzie potrzebują jego geniuszu

łu chu chu dużo Was aż 5!! hehhe widać że pan premier ma duże poparcie doskonały mowca? buhahahha nie rozśmieszaj mnie!! \"nikt nam nie wmówi że czarne jest czarne a białe białe\" hahahaha a poza tym on cały czas coś mówi i nawet politolodzy go nie rozumieją... głównym zadaniem tego rządu jest zinterpretowanie co pan premier miał na myśli... ot taki z niego mówca ze tylko on sam rozumie co mówi

Gość rozmowa kontrolowana rozmowa
kontrolowana...

Gość to mówie ja Jarząbek
łubudubu, łubudubu

Gość ćwierć mrówki
Cześka, nie zrozumiałaś sarkazmu ? To najgorszy premier w historii Polski - o przepraszam, w PRL bywali gorsi. Facet żywcem wyjęty z czasów gomułkowskich, patrzący na świat przez rogowe okulary z lat 60 - tych ub. wieku. Najgorsze jest to że chaosem jaki wprowadza do polskiej polityki cofa nas w rozwoju o kilkanaście lat. Porażka na całej linii

dokładnie porażka. Tragedia pomieszana z komedią

ho ho... wszystkie komplementy dla drobiu od jednej osoby :D :D A ile różnych wcieleń - czyżby schizofrenia? :D

Mam wrażenie, że przeciwnicy pana premiera Jarosława Kaczyńskiego nie mają pojęcia o polityce albo są bardzo młodzi. Zamiast merytorycznych argumentów widzę u was wyśmiewanie wyglądu lub wpadek językowych. Śmieszne. Ale może za parę lat przejrzycie na oczy i zobaczycie ile ten człowiek zrobił dla Polski.

Gość dajcie se siana

ciężko jest odczytać sarkazm z słowa pisanego... aczkolwiek bardzo cenię ludzi ktorzy potrafią się w ten sposób wypowiadac.. przepraszam iż od razu sie nie zorientowałam -->> spokojnie popieram PIS --> a twoja argumenty to gdzie?? chyba ze to też ironiczny zachwyt :P