Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andddddddddd

sknera

Polecane posty

Gość andddddddddd

mam problem chodze z facetem od 3 lat i wydaje mi sie ze to nie to, ja nie pracuje ucze sie a on pracuje jednak rodzice mi daja kase na wszytsko, mam własny samochod. nigdy nie byłam zwoleniczka stawiania , funodwania itd.ale facet zachowuje sie maskrycznie, gdy idziemy na urodziny do jego znajomych ja cos kupuje on nigdy kasy mi nie odda ostanio pojchalismy zagranice i on postanowil ze rozmieni kase a ja tylko polskie mialam i co na wszytsko wyliczał mi. podeszlismy do budki z jedzeniem a on zobaczyl co jest i poszedl dalej bo nie było nic na co mial ochote, a jak przekroczylismy granice to zaraz do baru skoczyl i zaplacil cale 40zł ;/ bo w polsce ja mialam płacic,kazd wakacje sa przerobane choc mam zawsze swoja kase ale on nawet z niej mnie wylicza nie wyobrazam sobie z nim mieszkac,ale co najgorsze ja przychodzi do mnie to nic nie oszzedza zjada tyle ile jest nastole wypija cala cole i nie patrz sie ze u mnie jest rodzina, bo jakby to u niego było to dostane tylko szklanek coli i nic wiecej co mam robic;/ jestem zdruzgotaana

Gość cośtam ble ble
kochaj albo rzuć...

Gość jemu to powiedz

Gość andddddddddd
myslisz ze nie mowilam zawsze mowie

Gość andddddddddd
czy tez tak macie w swoich zwiazkach moze ja jestem jakas inna

Gość dżej
No fakt sknera z niego :P Nie jest dziany tak jak Ty,nie ma rodziców co kupią mu samochód czy dadzą dobrą pensję jako kieszonkowe. Może szanuje pieniądze a może jest z Tobą dla kasy. Z drugiej strony rozrzutny facet co 2 dni po wypłacie jedzie już na debecie i nie myśli czy jutro będzie miał co do garnka włożyć.... Ciekawe jaki model byś wolała :)

Gość andddddddddd
to niechodzi o to ja tez szanuje nie jestem rozrzutna i nie wydaje na byle co ale ogolnie te wyliczanie mnie wkurza np wozi sie za darmo;(

Gość andddddddddd
dlaczego on nie szanuje kasy moich rodzicow

Gość cośtam ble ble
nie szanuje to nie dawaj. proste i skuteczne niczym lewatywa.

Gość dżej
Może dlatego że to nie są jego ciężko zapracowane pieniądze... Może zrób inaczej.Ty zacznij go rozliczać. Rzuć temat kino ale nie że go zapraszasz. Zapłać za bilety i niech Ci odda. Przecież on się z Tobą rozlicza za każdym razem więc powinien zrozumieć.

Gość wiesz co...
znam takiego ...bierze od panny apotem zapomina ze jest jej winny na wszystko wylicza a au znajomych bierze z jej portwela jak trzeba sie dorzucic do piwa wez ty go rzuc bo cakle zycie bedzie ci wyliczal a co bedzie jak nie bedziesz miala dochodow z powodu ciazy-dziecka nie da ci nic boszeeeeeeeeeeee straszne to moj daj mi a odmawia sobie

musisz z nim o tym powaznie pomowic. moze wychodzi z zalozenia, ze skoro macie kase to czemu mialby nie skorzystac. gdzies czytalam, ze osoby mnie zamozne sa bardziej powsciagliwe w wydawaniu kasy od tych zamoznych i na wiecej rzeczy im zal. moze on tak ma, ze na cos oszczedza i dlatego rzeruje na Tobie..

Gość moja córka
do dzej- a nie słyszałaś o czymś takim jak wypośrodkowanie???skrajna chyba jesteś

Gość draska
ja mialam takiego typa ktory: 1. zaprosil mnie na "wczasy" nalegajac zebym nie brala pieniedzy, bo nie beda mi potrzebne i na miejscu gdzie zalatwil najdrozsza kwatere w miescie mowi, ze zaplacimy p polowie :D dobrze, ze mialam pieniadze. 2. wlascicielka domku pyta sie, czy bedziemy korzystac ze sniadan przez nia przygotowywanych dla gosci, a on że nie. Pytam dlaczego, a on, bo ZA DROGIE 8 zl. 3. Przez tydzien pobytu tam nie kupil, ani mi tez nie pozwalal, bo twierdzil, ze w domu mamy jedzenie obiadu. Mimo, ze waze mniej niz 50 kg i przez lata nie udalo mi sie schudnac czy przytyc, tam schudlam jakies 4 kg :D Dziewczyny, ktore sie odchudzacie, moge wam podac namiar na tego delikwenta ;) 4. Na wyprawe na Giewont [wyprawa na caly Boży dzien] zabral do jedzenia DWIE brzoskwinie 5. zeszlismy z Giewontu, mi sie juz mozg zlasowal z goraca i ze zmeczenia, a on przeprosil mnie na chwile i wrocil z JEDNYM piwem oczywiscie dla siebie 6. Pojechal ze mna na chrzciny mojego bratanka tylko dlatego, ze cytuje: "nie musze za nic placic" 7. w sklepie ladowal mi do koszyka zakupy, a przy kasie stwierdzal, ze zaczeka na zewnatrz 8. Kiedys kupil mi na choinke komplet baniek, o ktorym to zakupie mowil do konca naszego chorego zwiazku Tego bylo tak wiele, ze nie da sie wyliczyc, ale to sknerstwo, to bylo male piwo z jego chorym umyslem w ogolnosci.

Gość dżej
Do moja córka-jestem facetem :) Szczerze to nie bardzo rozumiem tego faceta choc próbuję. Ja zawsze wydawałem w związkach więcej kasy no z jednym wyjątkiem. I ten wyjątek najmilej wspominam ale nie ze względu na pieniądze.

Gość miałam nick ale znik
miałam takiego teraz mam podobnego tamten był gorszy zostawiłam go jak jest dupkiem to on ma problem

Gość mam tak samo sknerusa
sknery zostają takimi na całe życie