Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipton nowy ma kształt

Krwawie jak zarzynane prosię- pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny znacie jakiś sposób na to, jak spać spokojnie w nocy z okresem??? Wiem, ze spory odsetek dziewczyn ma tak, ze w nocy nie krwawi a ja wręcz przeciwnie!- w nocy jest najgorzej... Budze się rano i wszystko jest brudne... :O Nie mogę używać tamponów bo od razu grzybka łapie... Co ja mam zrobić??? ;( pomóżcie!!!!!!!

To ma ktoś jakis sposób?

co???? nikt mi nie pomoże????:(

Gość kochająca-konająca
dlugie podpaski i do spania...

Gość może to głupie
ale moze piluchomajtki pomogą...

Gość lady Y.
Dlaczego głupie, ma być skuteczne i chyba jest.

Gość może to głupie
bo ich przeznaczenie jest inne a dziewczyna pomyśli że chcą ją obrazić. na kafe różnie bywa

Gość Lipton Nowy ma kształt
spoko nie obraziłam się:) jednak myślę ze pampers to lekka przesada :) Nie ma jakis tabletek na zagęszczanie krwi miesiączkowej?

Gość wielgaśne podpaski
takie na noc i dasz radę też kiedyś tak miałam i jedynie w nich mogłam spać ale i tak nie obeszło się bez wstawania w nocy pocieszę może, ze mi to mineło :) może i u Ciebie się skończy,bo to naprawde okropne :o

Gość kochająca-konająca
podobno mija, mi nie minelo :|

Gość no coz ja mam taki
patent naaje sie raczej jesli spisz sama no wiec wkladam podpaski i.....wate, brzydko mowiac, wtykam jeden kawalek z tylu przy pupie zeby sie krew nie wylewala tylem i po sprawie. stosuje od lat bo tez mocno krwawie w nocy :O

Kurcze no... to jest męczace... A powiedzcie mi jeszcze jedno- czy np stosunek zaraz przed miesiączka mozę ja opóźnić o 2-3 dni? bo ja odkąd tak współzyje to mam cykle powyzej 30 dni :O

Gość zxcfgtyh
to ciesz sie ze w nocy krwawisz bo ja w dzien przezywam takie stresy ze szok:( latem jak mma okres to moge najwyzej czarne pantalony wlozyc a i tak co 2 godziny do wc bo przecieka:( wiele razy przezywalam istny horror:( jedziesz autobusem a tu ci przecieka:( a noca nic nie leci

Mnie jedynie tampony ratowały ale w obecnej sytuacji....

Lipton, polecam picie herbatki z krwawnika, który ma właściwości zmniejszające krwawienie. Jeśli masz regularne miesiączki, zacznij go pić dzień wczesniej, a jeśli nie, to w pierwszym dniu krwawienia. Powinno pomóc :-)

też kiedyś tak miałam... teraz jest lepiej, ale wtedy używałam podpasek na noc... no i mo pomagało spanie na brzuszku... ale to dla osób które śpią spokojnie... nie śpij na boku bo będzie wypływało... alno wspak albo na brzuszku...

Gość azulugulu
no i tabletki antykoncepcyjne pomagają :). A mnie ten problem minął po urodzeniu dziecka. Coś w hormonach musi się poprzestawaic wyraźnie.

Pogadaj z ginekologiem, jeśli masz zbyt obfity okres w ogóle to zapisze Ci np. Cyclonamine (ja właśnie zażywam ale w związku z innym krwawieniem i zażywanie zbiegło mi się z okresem, który był naprawdę minimalny, mimo, ze normalnie mam kilka dni ostrej jazdy).

Gość przestraszona***
moze wkladaj sobie dwie podpaski, powaznie tak by byly jedna za druga (nie wiem czy zrozumiesz, chodzi o to, ze wtedy jak podpaska jest dluga to raczej nic nie powinno ani tylem ani przodem wyleciec (ktos pisal o spaniu na brzuchu, ja wlasnie spie na brzuchu i czasem przodem wylatuje, ale najgorzej jest w dzien, boje sie ze jak usiade to mi cos tylem wyleci:( to bardzo krepujace, a tez tamopnow nie moge uzywac:(

Gość kwiatekPuchatka
dziewczyny najlepsze sa tabletki antykoncepcyjne ja bardzo miałam obfite miesiaczki i dłuuugie oczywiscie oprocz tego nie reularne chciałam wyjechac nad morze w tamtym roku wybralam termin posrodku cyklu zeby czasem nie miec miesiaczki a tu boom zmiana klimatu temperatury szmery bajery i leciało jak z kranu teraz wiem kiedy dostane okres co do dnia prawie .Jezeli chce jechac nad morze moge to zrobic w kazdym terminie bo przeciez moge brac tabletki dwa opakowania pod rzad (to wcale nie jest szkodliwe dla organizmu oczywiscie jezeli robi sie to sporadczynie) A pozatym krwienia sa duuuuzo mniejsza no i krótsze:)POLECAM !

Gość jozefinka
Polecam picie herbaty z krwawnika w czasie miesiaczki- w ilosci zaleznie od krwawienia- zeby nie zatrzymac tez. Krwawnik- przeciwkrwiotoczny, zmniejsza skurcze macicy.

Gość gość
Dziewczyny, Tylko krwawnik jak dla mnie. Borykam sie z krwawieniem, ktore nie ustepowalo przez cale miesiace. Odstawilam hormony, nie pomagaly. Zaczelam od ibuprofenu, bardzo pomogl. A Potem krwawnik, nie moglam uwierzyc, mam Tylko bardzo skape, prawie nieobecne, plamienie od 3 dni. Jak dla mnie rewelacja.