Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacaaaaa

jak to jest z ta godzina przyjmowania??

Polecane posty

Gość poczatkujacaaaaa

kobietki czy wy zawsze bierzecie o stałej porze?? ja swoja pierwsza tabletke musiałam połknac u ginekolog ( ostatnie godziny kiedy moglam przyjac tabletke) ale ta godzina kompletnie mi nie pasowała i od3 dnia zcełam brac okolo 23 ,jak myslicie czy orgaznizm sie przyzwyczail juz do tej 22 czy nadal mam odliczac ( w razie czego 12 h od 19??

Z całą pewnością możesz już te 12 godzin odliczać od tej godziny kiedy przyjmujesz teraz pigułki. Mogłaś zmienić godzinę przyjmowania i to zrobiłaś.

Gość poczatkujacaaaaa
no to suuuper,bo troszke sie martwiłam :-) a czy ty zawsze przyjmujesz je punkualnie??

Ja teraz już nie biorę, ale dość długo to robiłam, to wiem. A godzina była różna, tylko w początkowych miesiącach starałam się przyjmować bardzo punktualnie, ale to było dla mnie wtedy coś nowego, więc pamiętałam o nich. Potem było już różnie. Nigdy nie przekraczałam tylko tych 12 godzin opóźnienia, ale nie raz zdarzało się, że przyjmowałam rano, bo wieczorem zapomniałam. Dlatego też godzinę przyjmowania ustawiłam na 22, bo miałam czas do 10 rano na to, żeby sobie o nich przypomnieć.

Gość Marta1983
co to za piosenka w tym filmiku?? Fajna jest ale nie pamiętam tytułu napisz..

Gość Marta1983
savage - only you już znalazłam:) Pozdrawiam i miłej nocki.