Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minieczka

Jaki kierunek studiow chcialabys zeby skonczyl twoj chlopak?

Polecane posty

Gość tylko medycyna

fizyka astronomia albo historia, czyli to co robię ja ;) i zdania nie zmienię ;p

Informatykę- duża kasa jest po tym i do tego wiadomo, że taki osobnik ma coś w glowie :) Ale nie na jakiejś prywatnej bzdurnej uczelni, tylko na Politechnice.

Gość zmotoryzowana
balbym sie zwiazac - możesz sprecyzować, czemu? Jetsem ciekawa. :)

Gość balbym sie zwiazac
moge :P *ZBYT madra (srednia 5.0) *jesli faktycznie jestes tak ladna, to po pierwsze i tak bym nie mial szans, po drugie balbym sie, ze mi zwiejesz z przystojniejszym *pracujesz, dostajesz stypendium, wiec pewnie duzo masz kasy, a po studiach bedziesz zarabiala jeszcze wiecej... o wiele wiecej ode mnie to by bylo na tyle ;)

Gość zmotoryzowana
- Co to znaczy - zbyt mądra? Chyba, że masz na myśli zbyt zarozumiała :P Nie umiałbyś sięcieszyć sukcesem Twojej dziewczyny? - Nie jestem bardzo ładna, raczej przeciętna, ale miło się ze mną żyje - mało narzekam, nie marudzę, nie czepiam się, nie uwieszam na męskim ramieniu, jestem wesoła, kontaktowa itd. Nie zwiewam z przystojniejszymi - miewałam BARDZO brzydkich chłopaków, a na to, że są byłymi zapracowali czym innym. - kasy mam średnio, bo wydatki duże, nie widzę związku ze związkiem :P - mój chłopak zarabia mniej ode mnie, ale nie ma na tym punkcie kompleksów. I to mi wystarcza. Nie lecę na kasę, furę i wygląd modela. Lecę na śniadania do łóżka, zostawianie mi swobody, pamiętanie o urodzinach, masaż stóp, robienie kanapek do szkoły w iedzielnym świtem itd.

Gość langustynka
trochę to zróżnicowane ale: medycyna, prawo, architektura, informatyka, albo policja lub straż pożarna

Gość łee
inżynierie lądową :D

Gość na nago
mój nie musi byc po studiach