Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPONKAśląsk

PALE PAPIEROSY I JESTEM W CIĄŻY!!!!

Polecane posty

Gość zośka_
mój kolega choć już dorosły, miał i ma całe życie problemy z uszami- jego mama paliła w ciąży. Nie wiem jak matka może się dobrze czuć gdy dziecko urodzi się nie w pełni zdrowe a ona w ciąży paliła. Każda by chciała by dziecko było śliczne, mądre i zdrowe, tyle że paląc w ciązy pokazuje że jednak bardziej zależy jej na własnej, wątpliwej przyjemności. Palenie w ciąży to egoizm, a tłumaczenia że rzucenie gorsze od palenia to tylko próba usprawiedliwienia się.

Gość EEEEEE TAMZARZ KOCHAS
znam go z widzenia i pare razy widzialam go w knajpach!!!z kumplami wiec myslalam ze zona nic nie wie ze sobie chodzi a jej wciska kit ze idzie do pracy!!!

Gość onkaDko
a co mają uszy do palenia!!!hehehehehe

Gość wszsytko
to ze sa chore

Któras dziewczyna mowiła że jej koleżanka paląc urodziła zdrowe dziecko...ok!! Ale skutki tego wychodzą potem. Znam wiele przypadków. Mój mąz przez to że jego mama paliła w ciąży ma astme a jego brat niewydolność serca...

Gość nie ładnie ne-tar
oczywiście miało być ar-net

Gość w dobrych sklepach
O, pojawiła się net-ar? Ciekawe co slychać w recepcji Villa Hoff w Trzęsaczu :D

Hej ja tez popalałam sobie przed ciążą. Gdy zobaczyłam 2 kreseczki logiczne dla mnie było że muszę z tym skończyć. Logiczne teoretycznie gorzej z praktyką. Przez pierwszy miesiąc zero palenia i było nawet nieźle, po miesiącu zaczęło się od głupiego maszka i ciągle sępiłam od męża. Aż powiedziałam sobie dość. Nie palę już prawie 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kiedy zrezygnowałam z papierosów zaczęłam cieszyć się ciążą, wiedząc że moje dziecko będzie miało dobry start. To bardzo trudne ale naprawdę warto. Potem jak już twoje dziecko nie będzie od ciebie zależne możesz wrócić do nałogu, ale teraz podejmujesz decyzję za siebie i dziecko

Gość ho ho ho
Wow, nasza otyła księżniczka net-ar wróciła. Jak waga? Spadła?

Jak nakłonić córkę aby nie popalała w czasie ciąży? Najgorsze jest to, że obwinia o to mnie.